24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Duong Nguyen Jirásková

Autor prozatím nenapsal žádný článek.

Můžeě si zatím prohlédnout články ostatních autorů, inspirovat se v módě či začít psát také články. Máš již svůj oblíbený blog, který sleduješ?

Duong Nguyen Jirásková

DOI MOI, vietnamsky pusa, ale taky změna a nový život
Jmenuji se Duong, ve vietnamštině Slunečnice.
Narodila jsem se v Hanoji, do Čech jsem se přestěhovala v osmi letech a sladká studentská léta jsem prožila v Praze, Štrasburku, Bruselu, Grenoblu a Lyonu.
Jsem banánové dítě, svrchu žlutá (asijské kořeny), uvnitř spíše bílá (evropské vlivy). A jsem tomu ráda.
Asie a Evropa mi daly všechny dostupné ingredience k tomu, abych si mohla namíchat svůj vlastní multikulturní koktejl. Na těchto stránkách vám svými postřehy poodhalím, z čeho se ten koktejl skládá.
Po letech boje se sebou samou jsem došla k názoru, že můj život „na mostě“ mezi různými kulturami je zajímavý a hodnotný právě díky tomu, jaký je. Nechci si vybírat mezi pravým a levým břehem. Střet kultur je moje volba.
Baví mě pokládat sama sobě otázky, kterým se mnozí vyhýbají. Proto jsem o tom začala před osmi lety blogovat na Aktuálně.cz(http://blog.aktualne.cz/blogy/nguyen-thi-thuy-duong.php).
Na mém webu www.doimoi.cz najdete postřehy Vietnamky a Češky se špetkou Francie, která studovala politologii a evropská studia a pracovala jako account manager, aby nakonec mohla psát.

Zvol si téma, které tě zajímá

Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.