24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Müsli - které volit, pokud chcete snídat opravdu zdravě

25.01.2013
fitness-girl
Stejně jako většina žen, i já se několikrát vydala na cestu za "dokonalou" postavou. A právě na této cestě jsem propadla kouzlu zdravého životního stylu a cvičení. Nedodržuji striktně všechny zásady, ale velice jsem si tento způsob života oblíbila. Ráda o něm čtu, ráda o něm píši, ráda ho praktikuji :) Na svém blogu se svými čtenáři sdílím nové postřehy, inspirace, zkušenosti ze světa zdravého jídla a cvičení, ale také zážitky z života obyčejné vysokoškolačky - mě :)

Snažíte se hubnout, jíst zdravě nebo jste se jen rozhodli, že byste si dali na snídani nějaké to müsli? Obchodní řetězce nabízejí snídaňových cereálií opravdu velké množství. Většina "běžných spotřebitelů" převážně sahá po čokoládových kuličkách, skořicových lupíncích a když už müsli, tak nejlépe zapékané. Pojďme se teď podívat na pád druhů, které neobsahují zbytečný cukr a tuk navíc, jsou zdravé a navíc skvěle chutnají :)

Snažíte se hubnout, jíst zdravě nebo jste se jen rozhodli, že byste si dali na snídani nějaké to müsli? Obchodní řetězce nabízejí snídaňových cereálií opravdu velké množství. Většina "běžných spotřebitelů" převážně sahá po čokoládových kuličkách, skořicových lupíncích a když už müsli, tak nejlépe zapékané. Pojďme se teď podívat na pád druhů, které neobsahují zbytečný cukr a tuk navíc, jsou zdravé a navíc skvěle chutnají :)

 

Müsli od Mixitu

Kdo by o něj ještě neslyšel? Příjemné internetové prostředí, ve kterém si můžete namíchat směs müsli dle vašich chutí. Ať už si jej uděláte lehké, jenom se sušeným ovocem a nějakými oříšky anebo si dopřejete a přisypete i nějakou tu čokoládu, či dokonce lentilky navíc, pořád je müsli od Mixitu podstatně zdravější variací, než některé druhy nabízené v supermarketech. Pravda, za kavalitu je třeba si trošku připlatit, ale proč nedopřát něco dobrého vašim chuťovým buňkám i vašemu tělu? Přinejmenším jednou za čas si to zaslouží :)

 

Míchání müsli na stránkách Müslimix

Müslimix (dříve Müslimánie) je další stránkou, kde si můžete müsli namíchat. Prostředí, kvalita i nabídka je velice podobná Mixitu. Záleží pak na každého preferencích, kterou stránku si pro svoje mixování vybere :)

 

 

Kvalita ze supermarketu

Levně a zároveň chutně a kvalitně...jde to vůbec? Ano, i to je možné. Výborné müsli nabízí například obchodní řetězec Tesco. Jedná se o sypaná müsli v příchutích čokoládvé, oříškové nebo ovocné. Balení je menší, než třeba dostanete od mixitu - konkrétně 375g a cena se pohybuje do 40Kč za krabici. Žádný zbytečný cukr, tuk, nechtěné rozinky...jenom výborná, jednoduchá a bohatá chuť žádaných surovin.

 

 

Luxus od Marks & Spencera

Pokud jste ještě nezavítali do potravinového odvětví obchodu M&S, tak to musíte rychle napravit! Tento obchodní řetězec totiž kromě oblečení nabízí taky nejrůznější druhy různých pochoutek do kuchyně. Od těstovin, džemů, omáček, nápojů, sušenek až po různé zdravé mlsání. A mezi ním právě například ovesné kaše nebo pro náš případ - Müsli. Druhů je zde opravdu opět nespočet a vybrat si můžete ze zdravějších sypaných variant, ale i z těch zapékaných. Obě verze však nabízejí dostatečnou kvalitu, která vás jistě nezklame :)

 

 

Snídaně s panem Havlíčkem

Od koho jiného vybrat zdravější müsli než od českého odborníka na zdravý životní styl? Fotka pana Havlíčka na výrobcích značky REJ je jistě reklamním tahem, to však nemění nic na tom, že tyto výrobky jsou kvalitní a víc než vhodné pro každého, kdo chce žít zdravě. Mezi těmito výrobky mimo sušenek, těstovin nebo třeba čajů, jsou v nabídce také snídaňové müsli. Vybrat si můžete z příchutí čokoládové, oříškové nebo tropické ovoce.

 

 

To jsou tedy má doporučení na müsli výrobky, se kterými si pochutnáte a navíc začnete váš den opravdu zdravě :)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

fitness-girl

Stejně jako většina žen, i já se několikrát vydala na cestu za "dokonalou" postavou. A právě na této cestě jsem propadla kouzlu zdravého životního stylu a cvičení. Nedodržuji striktně všechny zásady, ale velice jsem si tento způsob života oblíbila. Ráda o něm čtu, ráda o něm píši, ráda ho praktikuji Na svém blogu se svými čtenáři sdílím nové postřehy, inspirace, zkušenosti ze světa zdravého jídla a cvičení, ale také zážitky z života obyčejné vysokoškolačky - mě


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.