24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Letní pobláznění

30.06.2016
GetTheLouk
GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!

Tentokrát to nebude líčení podle celebrit, upřímně, neinspirují mě zdaleka tolik jako jednotlivé barvičky. Když se dívám na stín krásné šťavnaté barvy, v hlavě mi automaticky běhají looky, které bych s ním mohla provést. A teď si představte, že vidíte těch stínů vedle sebe víc.

A teď si to celé představte v měřítku mé sbírky líčidel. Je to nekončící proces, ale díkybohu za něj! Inspirace se nedá vynutit, prostě buď přijde nebo ne. Ale když přijde, nebraňte se jí. Nechte ji, ať vám vede ruce. Makeup má totiž jednu výhodu – není to tetování!
Vždy můžete danou kreaci sundat, pokud bude moc zářivá, málo nositelná nebo prostě ošklivá. Ale aspoň budete pro příště vědět, že zelená není vaše barva, zvlášť ne v kombinaci s oranžovou. Ale třeba si díky tomu oblíbíte fialovou, kterou jste předtím zatracovali. Nikdy tyhle chvíle nezatracujte, krom toho, že procvičíte ztrácení, tak určitě objevíte nějaké nové triky nebo barevné kombinace. Je potřeba se jen nebát!

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

GetTheLouk

GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.