24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Maskování Páva

02.11.2016
GetTheLouk
GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!

Ani nevím, zda tohle líčení úplně připomíná páva, ale nějak mi byl inspirací a při dívání se na fotky to bylo to hlavní slovo, které se mi dralo na mysl. Tyrkysové podléhám už nějaký ten pátek a ani fakt, že léto vystřídal podzim, to nezměnil. Divné.

Většinou na mě má počasí totiž obrovský vliv. Pršavé a zamračené počasí ve mě vyvolává touhu nosit tmavě červené, fialové a černé rtěnky a khaki či zlaté stíny. Poslední dobou jsem ale pohlcená v tyrkysové. Hrozně mě tahle barva baví. Ono, ostatně i proto ji mam na vlasech. Kdyby někdo do looku přimíchal víc fialové, tak jsou to v podstatě moje vlasy jako líčení.Postavte mě před několik podobných barev a ani mi do ruky nemusíte dávat štětec a já si začnu hrát. Vznikne z toho sice něco ne moc nositelného, ale o to vlastně nejde. Tyto looky mají stejně jepičí život. Jde o to, že příště už budu vědět, že tenhle stíny vypadá skvěle vedlo tohohle, že nacházím nové neozkoušené kombinace, že mám inspiraci na příště.Inspirace totiž není nikdy dost. Těžko ji cíleně hledat, jsou to právě podobné momenty, kdy z běžného každodenního líčení uděláte těsně před odlíčením něco crazy. Stejně by to šlo dolů, tak proč si nepohrát...? Máte to občas taky tak, že si večer před odlíčením ještě chvilku pohrajete?

Komentáře

Papír 001 01.11.2016 18:22

Discoveringglam 02.11.2016 8:47

Toto má od páva hrozne ďaleko

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

GetTheLouk

GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.