24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

JLo Oscar‘s 2015 Inspired Makeup

22.03.2015
GetTheLouk
GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!

Asi si říkáte: „Jennifer Lopez, už zase?“ Jojo, už zase. Protože ona je z těch lidí, kteří nosí líčení, které lidi baví, zaujme, nutí ho vyzkoušet. A tohle líčení obletělo celý svět. Je totiž maličko jiné. Možná si říkáte čím, když jde o jemné oči a nijak výrazné rty. Líčení nemusí vždycky řvát na míle daleko, aby zaujalo. Ne vždycky jsou potřeba neonky nebo tuna černé.

Kouzlo tohoto líčení v míchání barevných podtónů. Což je věc, ve které se vyžívám. Ale také bohužel věc, která spoustě lidem zamotává hlavu. Tady je to naštěstí provedeno tak okatě, že se podle mě jedná až o učebnicový příklad. Takže o čem to celou tu dobu mluvím?
Podtón může mít jakákoli barva. Buď je studený, nebo teplý. Můžete mít teplou hráškovou zelenou, ale také můžete mít studenou smaragdovou zelenou, která už napůl laškuje s modrou. Často lidem dělá problém teplé a studené barvy rozeznat. Je to jednoduché, buď vám je z nich zima, nebo naopak teplo.
Mně je teplo z ohnivé červené, ale z modré na zamrzlém rybníce rozhodně ne. Hrášková zelená na mě taky dýchá jaro, teplo, stejně jako žlutá. Spolu tyto dva protipóly vytváří kontrast. Byť se jedná o jejich světlé odstíny. A toho je využito v tomto looku.
Teplé naoranžovělé oči, které nalíčíte ve vteřině, protože se jedná o jeden, maximálně dva stíny, na první pohled neladí se studenými žvýkačkově růžovými rty. Jenže, oni spolu ladí. Nějakým záhadným způsobem to celé funguje. Jen je potřeba se nebát kombinovat. Tak schválně, kdo teď našel odvahu?

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

GetTheLouk

GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.