24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Rihanna – Work Music Video Inspired Makeup

29.03.2016
GetTheLouk
GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!

Rihannu jsme tady měli nesčetněkrát. Líčením ráda provokuje, nebojí se jen tak něčeho a ani dnešek nebude výjimkou. Její look z videoklipu Work se nedal přehlédnout. Zelené rty totiž nenechají nikoho chladným.

Ti, kteří je nenávidí, si nenechají ujít příležitost k protáčení panenek, a jejich milovníci jsou zas rádi za každou příležitost k jejich venčení. Já jsem spíš v té druhé skupině. Zvlášť pokud se jedná o jejich tmavé provedení. Jsem zastánce toho názoru, že  z dálky nikdo nepozná, zda máte na rtech tmavě červenou nebo tmavě zelenou. ;)Ale pokud vás zelené rty neuchvátily, tak si je odmyslete a óchejte nad krásnými třpytivýma zlatýma očima. Třpytky dokážou všechno pozvednout o level výš. A pokud máte pocit, že jste stíny na víčku zmastili, tak přes ně hoďte třpytky, nikdo to nepozná. Teď už víte, co se stalo vždy, když nosím třpytky. :D Ale na druhou stranu, kdo by jim odolal?

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

GetTheLouk

GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.