24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Lady Gaga American Horror Story: Hotel Inspired Makeup

29.10.2015
GetTheLouk
GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!

​Blíží se halloween a všude se to hemží děsivými tutoriály, takže jsem si řekla, že i tady půjdeme s trendem. A Lady Gaga mi na to perfektně nahrála! Odstartovala totiž svou kariéru i jako herečka, a to rovnou v populárním seriálu American Horror Story: Hotel.

Její look byl samozřejmě trošku extrémní, jinak by to nebyla Gaga a trošku poznamenaný zápletkou seriálu. Ale to bych to nebyla já, kdybych vám netvrdila, že i tohle se dá nosit ven. Jasně, už asi po sté z mého článku odnesete tip na červenou rtěnku, takže o té mluvit nebudu.
Celé líčení je jen maličko narůžovělé přirozené líčení extrémního tvaru. Stačí jen zmenšit jeho plochu, nevytahovat ho tolik nahoru a do stran. Samozřejmě, že look doplníte o vaše tradiční obočí. Já se tu pouze držela předlohy, sama bych tuhle variantu nevolila. Krev a nabarvené ruce můžete taky vynechat. Ale jinak je to docela zajímavej look, ne?

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

GetTheLouk

GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.