24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Rihanna RiRi Frangrace Ad Inspired Makeup

24.08.2015
GetTheLouk
GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!

Rihannu jsme tu měli minule a ejhle, je tu zas! Tentokrát je to sladké růžové líčení. Žádné šokující kombinace červených očí s tmavými rty, dneska je to v podstatě Barbie.

Jenže pouze na první pohled. To by to nebyla Rihanna, aby líčení bylo nuda. Proto se jí tak ráda inspiruji. Look sice je plný lesku a růžové, ale silná linka kolem očí a černě orámované vnitřní koutky z něj dělají rebela. K tomu se nejedná o žádné kouřovky s dlouhými přechody, tmavá barva jen trošku vykukuje nad řasami. Inu, znovu nic romantického a sladkého. Naopak.
Proč o tom mluvím? Protože i ze zdánlivě valentýnského makeupu se dá udělat svůdné, sexy líčení. Chápu, že asi  takhle podrobně neanalyzujete své líčení předtím než ho uděláte, ale příště až budete sedět před zrcadlem s problémem, že dneska je to moc růžové a moc blyštivé, prostě moc Barbie, víte jak líčení shodit, jak ho uzemnit, jak z něj udělat něco rafinovaného. A to se hodí, neříkejte, že ne!?

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

GetTheLouk

GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.