24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Voxel: Co dělá ženu sexy?

18.08.2015
JAK TO VIDÍ CHLAP?
Co se mužům líbí na ženách? Jak si představují ideální outfit na večeři, které kousky šatníku je nenechají chladnými, co je naprosto odradí a jak moc jsou příznivci plastik a make-upu? Budeme se ptát tentokrát nikoli odborníků na krásu, ale skutečných mužů různých věkových kategorií. A určitě se dozvíme nejednu pikantnost :-).

Dnešního muže nebudu představovat já. Představí se sám svým jedinečným smyslem pro humor a nadsázku. A jelikož Voxel má odpověď na všechno, ptala jsem se jen na pár klíčových věcí, které ne/dělají ženu atraktivní.

Voxel se představuje:
Krásné Teď všem! Prý bych se měl v těchto řádcích představit, což úplně rád nedělám, jelikož to vždy působí malinko sebestředně a narcisticky, tak o sobě pouze povím, že jsem takový Láďa Hruška českého popu, případně Jirka Babica českého folku. Jo. A mám kytaru, ukulele a looper.
Voxi, působíš jako velký pohodář. A tak jsem si připravila jen pár věcí, ke kterým mi napiš to první, co tě napadne. Chceme se totiž dopátrat k tomu, co je pro muže hodně sexy a co si jen my ženy myslíme, že sexy je :-).
 
Mini sukně... Ty jsou fajn, pokud to tedy není něco ultra krátkého, hned jsem si představil takové ty japonské školačky ve školních mini sukních - to už je moc..
 
Kecky... Jak se říká „uspokojí, ale nenadchne, jako manželka“.
 
Bílá košile... Mě docela berou, nejvíc když hezky kontrastují s opálením, obecně na tmavších typech sa mi páčí.

Leopardí vzory... Fakt ne, úplně vidím slovenskou zpěvačku Evu Mázikovou jak v něčem s těmito vzory svádí zajíčky.

Blond hříva... Taková ta platinová působí lehce lacině, jinak asi nijak nerozlišuji mezi blonďatou, černou, hnědou nebo modrou hřívou..
 
Legíny... Ty hodně „můžu“, obecně jsem „dolňák“ a tahle super věc dokáže pěkně zvýraznit, co se mi líbí :-).
 
Podpatky... Pokud to nejsou nějaké 30ticentimetrové „chůdy“, tak OK, ale jen když žena nepřevyšuje chlapa.
 
Výrazné barvy... Proč ne? Je příjemné potkávat lidi, kteří hrají barvami, teď nedávno jsem byl ve Francii a tam jsou snad všichni v různých odstínech šedé a hnědé, působí to depresivně. Takže barvy určitě jo!

Oversize... Přiznám se, musel jsem pogooglit, co že to vlastně znamená v té fashion „hantýrce“. A jestli je to to, když někdo nosí oblečení o několik čísel větší, tak tomu moc nerozumím a vypadá to ... no.. zvláštně...
 
Extravangance... To je dost individuální, u někoho to působí jako jeho součást, u druhého jako totální křeč a něco nepřirozeného..

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

JAK TO VIDÍ CHLAP?

Co se mužům líbí na ženách? Jak si představují ideální outfit na večeři, které kousky šatníku je nenechají chladnými, co je naprosto odradí a jak moc jsou příznivci plastik a make-upu? Budeme se ptát tentokrát nikoli odborníků na krásu, ale skutečných mužů různých věkových kategorií.

A určitě se dozvíme nejednu pikantnost .


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.