24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Lori Deschene - TinyBuddha.com

02.05.2017
Kamila Opl
Tipy pro zdravé tělo & hlavu okořeněné o inspirativní příběhy s pořádnou dávkou motivace.

Jméno, o kterém jste pravděpodobně ještě neslyšeli, a to i přesto, že jeho nositelka stojí za velmi populárním blogem Tinybuddha.com. Blogem, ze kterého se toho o autorce příliš nedozvíte, protože je především pro jeho čtenáře a návštěvníky. Těch je více, než dva miliony měsíčně.

Můžeme ničit své dny představou, že zítřek bude lepší nebo využít chvíle, kdy zrovna bojujeme, tím, že uděláme to nejlepší, co je zrovna v našich silách.
Lori, která svůj první blog založila téměř před deseti lety, vypustila do světa velmi úspěšnou a nápomocnou stránku, kde svým čtenářům radí, jak se dostat do harmonie se sebou samým. Lze zde najít klid, pohodu a otevřenou náruč plnou pochopení. Čtenáři zde sdílí své vlastní příběhy a pomáhají tak i dalším, kteří si zrovna příliš neví rady. Tinybuddha.com je o pochopení, vřelosti a vědomí toho, že vám někdo naslouchá.
 
5 věcí, které nemůžeš ovlivnit:
1. Co si o tobě myslí ostatní lidé
2. Co ostatní lidé dělají
3. Co se kolem tebe děje
4. Výsledek tvých snah
5. Plynutí času
Takže to nech být a soustřeď se na věci, které ovlivníš – na to, co můžeš dělat dnes.
Procvičujte vyčkávání. Vyčkejte před souzením, vyčkejte před doměnkami, vyčkejte před obviněním. Vyčkejte vždy, když hrozí, že zareagujete příliš tvrdě - vyvarujete se tak věcí, jejichž provedení či vyřčení byste později litovali.
Pracovala v redakci dívčího časopisu, tato práce však pro ni sloužila spíše k placení účtů, než k nějakému naplnění. Aby mohla sdílet své myšlenky a inspirativní citáty, založila nejprve twitterový účet, který záhy získal přes 50 000 sledujících. Prvotním impulsem pro spuštění veřejného blogu byla pak snaha vytvořit komunitu s jedním cílem - takovou, která zvládne pomoci (a nechat si pomoci) s cestou ven z životních nástrah.
Je v pohodě být naštvaný. Nikdy však není správné být zlý.
Lori ani nikdo jiný si na nic nehraje, raduje se ze vzestupů a přiznává pády. Sama si totiž prošla těžkou depresí a poruchou příjmu potravy. Ukazuje život přesně takový, jaký ve skutečnosti je. Za úspěch blogu nevděčí nějaké zvláštní propagaci (i když je pravda, že díky sledujícm na twitteru měla širokou čtenářskou základu ještě před tím, než stránky spustila), ale upřímnosti, která z něj čiší. Je plný skutečných příběhů, se kterými se čtenáři snadno ztotožní.
Štvát sám sebe kvůli vadám a chybám tě neudělá perfektním (a ty ani být nemusíš). Pouč se, odpusť si a zapamatuj si: všichni s něčím bojujeme, je to prostě součást bytí.
Tinybuddha.com byl spuštěn na podzim roku 2009 a rychle se vyhoupl mezi špičku. Čtenářské příběhy, autenticita a sdílené zkušenosti zahrnující pomoc v oblasti osobního rozvoje, pozitivní motivace, meditace, štěstí, duchovna i mezilidských vztahů si snadno našly své čtenáře. Od roku 2011 stihla ke všemu ještě napsat knihu, poté eBook, deník vděčnosti, další knihu a ještě jednu, spustila stránku na Facebooku a pomáhá ostatním bloggerům s podobným záměrem.
Nemusíte mít něco rádi k tomu, abyste to přijali.

Pokud můžeme pozorovat a chápat, jak nás ovlivňují naše myšlenky, můžeme také změnit to, kým jsme a jak samotný život prožíváme.

Chvíle, kdy se rozhodnete, že se vše nemusí dít tak, jak bylo naplánováno, je chvílí, kdy se věci mohou stát ještě lepšími, než jste čekali.

Nemusíte být stále veselí. Je naprosto v pořádku být smutný, naštvaný, mrzutý, otrávený nebo úzkostlivý. Být emotivní z vás nedělá špatného člověka. Dělá to z vás lidskou bytost.

Zdroj foto: tinybuddha.com

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Kamila Opl

Tipy pro zdravé tělo & hlavu okořeněné o inspirativní příběhy s pořádnou dávkou motivace.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.