24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Jak konečně prorazit? Díky Hilary Rushford

12.06.2017
Kamila Opl
Tipy pro zdravé tělo & hlavu okořeněné o inspirativní příběhy s pořádnou dávkou motivace.

Pohybujete se už nějakou dobu na instagramu, pracně sbíráte jednoho sledujícího po druhém a nechápete, jak to ti ostatní s desetitisíci fanoušků dělají? Vypadá to tak snadno, že? Možná, na rozdíl od vás znají pár fíglů, které jim na této cestě pomáhají. Můžete do tohoto světa proniknout také, stačí si jen nechat trochu poradit od povolaných. Seznamte se s Hilary Rushford z Dean Street Society.

Žena několika tváří, které se ve finále spojují v jednu – v člověka, jehož hlavní pracovní náplní je pomáhat lidem růst. Hilary Rushford je nejen osobní stylistkou, ale především mentorkou v oblasti internetového podnikání.
Osobní stylistka

Před tím, než se po hlavě vrhla do své aktuální kariéry, byla Hilary profesionální muzikálovou tanečnicí na Broadwayi. Sama říká, že jako věčně hladový herec toužila po tom vypadat skvěle za málo peněz. Vždy proto měla styl, který však nevysával její peněženku. Postupem času začala v této oblasti radit i ostatním a z tanečnice se rázem stala vyhledávánou kapacitou. Rodilá Kaliforňanka žijící v Brooklynu založila firmu s názvem Dean Street Society, pojmenované podle jejího aktuálního bydliště.
Je toho tolik, čeho chci dosáhnout, ale vážně si užívám toho, co dělám teď. Stala jsem se ženou, kterou jsem vždy chtěla být.
Mentoring

V mnoha rozhovorech uvádí, že její podnikání má dvě cesty. Krom té první, kterou jsem již zmínila, se věnuje internetovému marketingu. Z velké části se zaměřuje na instagram. Pořádá workshopy, webináře i přednášky. Některé z kurzů jsou volně dostupné (například ten, který slibuje, že vás naučí, jak během krátké doby zdvojnásobit počet sledujících), takové, které jdou více do hloubky, se platí.
Přišla jsem na to, že je třeba se odměňovat. Vzhledem k tomu, že pracuji od osmi ráno do deseti večer, mi občas nevadí proležet tři hodiny v posteli u seriálového maratonu.
Čas od času natrefíte na volnou instagramovou lekci. Vždy je vysílána online, je třeba se na ní zapsat a v konkrétní den a čas být na značkách (mít připraven worksheet, který vám přijde předem mailem) s ořezanými tužkami. Hilary totiž mluví neuvěřitelně rychle a energie, která na vás během těch 60 minut doslova prýští z počítače, vás může snadno převálcovat.
Pro práci z domova je důležité prostředí. Pro mě samotnou jde o malé věci, jako je třeba hezký hrnek na kávu, červená rtěnka a slušné oblečení nebo zapálené svíčky.
Spojení toho nejlepšího z obou cest

Hilary jde do hloubky. Ví, že nelze jen někoho pěkně obléct a vyslat do světa. Zakladatelka Dean Street Society v klientech (především tedy ženách) hledá sebevědomí, spokojenost se sebou samým, schopnost se prodat. To vše samozřejmě závisí na tom, jak se žena cítí. Je jedno, jestli má širší boky nebo horší vlasy, než by si přála. Jde o to v sobě najít silné stránky a uvést je do harmonie se svým vystupováním. Každý totiž máme své osobní mindráky. Ty však jdou šikovně zamaskovat, možná dokonce převést v přednost.
Zjistila jsem, že mnoho poznatků, které jsem zpočátku vůbec nezapojila do svého plánu, přišlo díky tomu, že jem poslouchala to, o co lidé žádají a s čím by potřebovali pomoci.
Od prvního dne jsem se soustředila na svou cestu.
Během dvou let se této energické dámě podařilo rozjet úspěšný byznys a velmi ráda se o své zkušenosti dělí s ostatními. Je vášnivou cestovatelkou. Učí lidi, jak si podnikání nenechat přerůst přes hlavu a užívat si více života. Má skvělý styl. To je docela hodně argumentů pro to se jejím nadšením nechat strhnout také, ne?
Největší úspěch? Po 20 měsících bylo mé podnikání samostatné. Dokázalo si samo vydělat na všechny účty. O tři měsíce později jsem najala další lidi do týmu.
Zdroj foto: instagram @hilaryrushford a facebook Dean Street Society - Personal stylist, Hilary Rushford

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Kamila Opl

Tipy pro zdravé tělo & hlavu okořeněné o inspirativní příběhy s pořádnou dávkou motivace.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.