24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Magdalena

Autor prozatím nenapsal žádný článek.

Můžeě si zatím prohlédnout články ostatních autorů, inspirovat se v módě či začít psát také články. Máš již svůj oblíbený blog, který sleduješ?

Magdalena

Helou, nevím, do jaké míry bych se tu měla popsat, tak snad bude stačit pouze pár informací. Jsem zvláštní dvacet pět let starý tvor. Šíleně střelený a střeleně šílený, lidi buď okouzluji, nebo šokuji. Přestože jsem poslední dobou na blog docela kašlala, kvůli zkouškám na VŠ, ráda bych obnovila své blogování. V blogovém světě se pohybuji kolem osmi let ( v patnácti jsem si založila první osobní blog).
Abych tedy uvedla něco o sobě - zajímám se o historii, což souvisí i s tím, že hraji historické divadlo v našem městě, ráda cokoliv tvořím, ať už je to kreslení, renovace starého či šití nového oblečení, výroba různých masek, karnevalových kostýmů a tak dále. S tím souvisí i moje oblíbené zombie walky. Také se věnuji focení, i když rozhodně ne profesionálně, a následné úpravě fotografií. V neposlední řadě samozřejmě velmi ráda píši, případně čtu to, co napsali jiní/jiné.
Jsem veselá, společenská, komunikativní,jak už jsem se zmiňovala hodně střelená, oblékám se výstředně, ráda pomáhám lidem, ale především zvířatům.
Myslím, že toto by na úvod stačilo. :o)

Zvol si téma, které tě zajímá

Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.