24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Testování nejlepších a nejhorších odličovacích ubrousků!

30.05.2013
Markét
Jmenuji se Markét a je mi 21 let. Posledních pár let je mojí velkou vášní kosmetika. Ráda zkouším nové produkty a stejně tak ráda o nich zjišťuji nové informace. Vlastním blog, kde mimo jiné píši recenze na různé kosmetické produkty, vytvářím návody na zajímavé účesy a různě zdobené nehty.

Recenze a testování odličovacích ubrousků

Několik týdnů jsem testovala šest různých odličovacích ubrousků ve snaze zjistit, které jsou podle mě nejlepší. Podotýkám PODLE MĚ. Tudíž ubrousky, které třeba vyhovují mně, nemusí Vám:) Moje pleť je hodně citlivá a obličej mám červený už jenom, když si ho mažu krémem. Takže ubrousky, které třeba pálí mě, Vás nemusí:) Já osobně používám odličovací ubrousky téměř každý večer. Podle mě je to velmi praktická záležitost, snadno se s nimi pracuje a jejich výhoda je to, že s nimi můžete odlíčit najednou makeup na pleti, očích i na rtech. Můžu ale potvrdit, že ŽÁDNÝ z nich neodstraní z pleti všechny nečistoty a  po jejich použití je určitě nutné ještě pleť dočistit jakoukoliv pleťovou vodou.

6. Odličovací ubrousky Yves Rocher
Tyhle ubrousky jsou jednoznačně ty nejhorší, jaké jsem kdy v životě vyzkoušela! Ani nedokážu říct, jak dobře odlíčí, protože už při prvním použití mě na pleti neuvěřitelně pálily a obličej jsem po nich měla zarudlý  a citlivý ještě hodně dlouhou dobu. Odlíčit oči jsem s nimi raději nezkoušela! Na to jsem neměla odvahu. Obsahují složky rostlinného původu a mají hodně silnou aromatickou vůni, která mně osobně smrdí. Je dost možné, že mám na ně díky tomu rostlinnému složení alergii a používat je prostě nesnesu. Zkoušela jsem to s nimi pak ještě jednou a opět mi po nich hořel celý obličej, takže letěly do koše a za mě tyhle ubrousky určitě ne!  Cena +- 279 Kč!

5. Odličovací ubrousky Garnier Essentials
Na předposledním místě se mi umístily ubrousky Garnier. Neřekla bych o nich, že odlíčí špatně, to zase ne, ale je tu pár věcí, které mi na nich vadí. Za prvé mi přijdou nejhrubší ze všech zmiňovaných ubrousků. Za druhé mi na nich vadí jejich parfemace, která mi smrdí a za třetí mě po jejich použití chvilku štípal obličej, takže za mě tyto ubrousky také ne! Cena +- 114 Kč.

4. Odličovací ubrousky Johnson´s
Tyhle ubrousky mě malinko zklamaly vzhledem k tomu, že kosmetika Johnson je známá svými výrobky pro dětskou pokožku. Čekala jsem tedy od nich, že na citlivé pokožce pálit nebudou. Ale zmýlila jsem se. I tyto ubrouky mě na pleti malinko pálí a obličej mám po jejich použití zarudlý. Navíc mi přijdou hodně mokré a obličej mám po jejich použití mokrý ještě pár minutek, což já osobně považuji za nevýhodu. Jinak ale makeup odlíčí dobře. Cenu u těchto ubrousků nevím přesně, ale myslím, že stojí +- 90 Kč.

3. Odličovací ubrousky Nivea Visage
S prvními třemi místy už jsem byla hodně spokojená a k ubrouskům už mám minimálně výtek. Tyto ubrousky od Nivei jsou podle mě super, odlíčí pleť i obličej dobře a rychle. Nezanechávají mastný ani mokrý obličej. Jsou jemné, akorát ve srovnání s ubrousky, které jsou na prvním a druhém místě, mě tyhle malilinko po jejich použití pálí. Ale není to nic hrozného. Největší mínus dostávají tyto ubrousky za cenu. Stojí +- 129 Kč a jsou to tak ty nejdražší z pěti drogérkových, co tu mám.

2. Odličovací ubrousky Belea Young Soft & Care
Tyhle ubrousky jsou úplně skvělé. Odlíčit se s nimi dá rychle a dobře. Jsou jemné a vůbec nedráždí obličej. Nezanechávají mastný ani mokrý obličej. Akorát mají celkem silnou parfemaci, která podle mě nemusí vonět každému:) Ale musím říct, že mně osobně tyto ubrousky velice vyhovují. Navíc jsou krásně levné. Za malé balení dáte 21 Kč, Za to větší pak 42 Kč:)

1. Čistící ubrousk Nivea Baby Soft & Cream
Tyto čistící ubrousky Nivea Soft Cream jsou jednoznačně ty nejlepší ubrousky , co jsem kdy vyzkoušela a jsem šťastná, že jsem na ně prostřednictvím jiných blogů narazila:) Nejsou sice prvotně určeny na odlíčení makeupu, ale hravě si poradí i s ním. Jsou napuštěny pečujícím krémem, takže jsou krásně jemnoučké a zklidňující. Vůbec mě nepálí, ani nezanechávají mokrý obličej. Navíc jsou neuvěřitelně pevné a neroztrhli byste je, ani kdybyste se snažili. Balení 20 ks stojí 39 Kč. Takže nejenom, že jsou podle mě nejlepší, ale jsou i nejlevnější! Takže, kdo jste je ještě nevyzkoušel, určitě vyzkoušejte! Doporučuji všemi deseti!

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Markét

Jmenuji se Markét a je mi 21 let. Posledních pár let je mojí velkou vášní kosmetika. Ráda zkouším nové produkty a stejně tak ráda o nich zjišťuji nové informace.
Vlastním blog, kde mimo jiné píši recenze na různé kosmetické produkty, vytvářím návody na zajímavé účesy a různě zdobené nehty.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.