24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Ta holka má styl

09.04.2015
Penetronelka
Vítám Tě! O čem se na mém blogu dočteš? O tom, o čem zrovna přemýšlím, jaké mám pocity z knížek, které čtu, o všedních dnech mého života. O Anině, o dívce, která se rozhoduje o tom, zda bude žít. Měj krásný a pohodový den Penetronelka

Také si pamatujete na koupi svých prvních kozaček? Já tedy ano, prožívala jsem to asi podobně jako Kolumbus, když objevil Ameriku.

Žila jsem v jakémsi snu, okolo mě stále více holek nosilo kozačky a já snila o těch svých. A pak přišel ten dlouho očekávaný den, konečně jsem si koupila své první kozačky a hned nastal problém. V době, kdy jsem si tyto boty koupila se totiž nosily zvonové kalhoty. A teď co s tím? Jak je narvat do těch úžasných bot?

Zavírací špendlíky. Má kovová záchrana. Alespoň na chvíli. Docela dobře držely, ale i tak mi kalhoty lezly z kozaček a nebyl to zrovna výkvět módy.

Jeden páteční večer jsem se chystala na párty a samozřejmě na akci tohoto typu musíte vypadat pokud možno bezchybně. Stále mi k mému outfitu neladily vylézající kalhoty z bot, převlékla jsem se snad desetkrát, abych našla onu správnou kombinaci, které nebudou vadit vylezlé kalhoty. A pak se to stalo, přišel ten zlomový nápad, který byl kreativní a to velmi! Znáte to, proč dělat věci jednoduše, když jdou dělat složitě. Co mi tedy problesklo hlavou? Izolepa! Ano ano, izolepa, spása, která mě zachránila. Po tomto objevu, který jsem si měla nechat patentovat, jsem si dobrovolně omotávala každý den zvonové kalhoty kolem nohy a úspěšně je oblepila asi tunou izolepy. Asi si umíte představit, jak stylově to vypadalo. Prostě ta holka měla styl.

A jak jste prožívaly své první kozačky vy?

Slávu izolepě.

vaše Penetronelka

Sledujte také www.facebook.com/penetronelka

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Penetronelka

Vítám Tě!

O čem se na mém blogu dočteš?

O tom, o čem zrovna přemýšlím, jaké mám pocity z knížek, které čtu, o všedních dnech mého života.

O Anině, o dívce, která se rozhoduje o tom, zda bude žít.

Měj krásný a pohodový den

Penetronelka


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.