24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Penetronelka

Samoser v čekárně

20.04.2015

Jelikož mě napadl bacil a usadil se mi na průduškách, jsem nucena navštívit opět mou úžasnou lékařku. Při otevření dveří do čekárny jsem málem padla, ne smradem, ani úžasem, jak je čekárna prázdná, ale šokem, že jsem takto narvanou čekárnu snad ještě nikdy neviděla. Našla jsem si místo a usadila se a něco vám řeknu, začíná mě to tady bavit. Nevím sice, jak dlouho tady budu, ale každopádně se ještě hodně nasměji.

Celý článek

Ty seš ale rajda!

09.04.2015

Nedávno jsem seděla s přítelem a povídali jsme si, když najednou říkám: "pozdravuje Tě rajda". Začal se smát, což mne překvapilo, vzhledem k tomu, že moc dobře ví, že rajda je oslovení pro mou nejlepší kamarádku. Ptám se: "proč se směješ?". "Ale jen tak, tomu slovu". A v tu chvíli mě napadlo, že jsem mu vlastně ještě nevyprávěla onen velmi známý příběh o tom, jak jsem přišla k oslovení rajda.

Celý článek

Ta holka má styl

09.04.2015

Také si pamatujete na koupi svých prvních kozaček? Já tedy ano, prožívala jsem to asi podobně jako Kolumbus, když objevil Ameriku.

Celý článek

Pozor na zamilované pohledy

09.04.2015

Pamatujete si na seriál Dawsonův svět? Já se přiznám, že spíše matně, ale jednu scénu si přece jen pamatuji a utkvěla mi v paměti.

Celý článek

Opravdu muži milují potvory?

09.04.2015

Většina z nás to zná, potkáme skvělého muže, bezhlavě se zamilujeme a děláme pro něj první poslední, žijeme jen pro něj a najednou zjistíme, že ten dokonalý muž má milenku. Začneme si klást otázky typu: jsem moc tlustá a proto mě nechce? Jsem ošklivější než ona? Neměla bych si nechat zvětšit prsa? Proč se sami sebe nikdy neptáme, není-li chyba také na jeho straně? Neudělal něco i on špatně?

Celý článek

Penetronelka

Vítám Tě!

O čem se na mém blogu dočteš?

O tom, o čem zrovna přemýšlím, jaké mám pocity z knížek, které čtu, o všedních dnech mého života.

O Anině, o dívce, která se rozhoduje o tom, zda bude žít.

Měj krásný a pohodový den

Penetronelka

Zvol si téma, které tě zajímá

Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.