24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

PetraLife

Na chvíli modelkou

10.02.2014

Na můj blog jsem potřebovala nové fotografie a také jsem si ještě nikdy nehrála na modelku a tak jsem si vybrala sobotní odpoledne.

Celý článek

Recept: Be-Be řezy

09.02.2014

Moje babička už několik let dělá jednu takovou sladkost, kterou doslovně miluji. Proto i s vámi se podělím krátkým receptem a určitě doporučuji šikovným ručičkám, ať ji zkusí upéct. Mě se povedla, to se musím pochlubit.

Celý článek

Řekni STOP cigaretám!

06.02.2014

Řekni STOP cigaretám! Kouříš a chtěl/a by si přestat? Tak čti tohle, třeba zrovna já ti pomůžu a věř mi, že snahu mám.

Celý článek

Vzpomínka na letní čas

02.02.2014

Asi každý rád vzpomíná na dny plné tepla, zážitků a hlavně dlouhého spánku a žádného stresu z nějaké školy. Já osobně nejraději vzpomínám na 10dní u mé nejlepší kamarádky, která bydlí 400km ode mě anebo velice ráda vzpomínám na časy, které jsem strávila s tátou v kamionu při objíždění různých států. Samozřejmě nezapomínám ani na své 17cté narozeniny, které jsem slavila s člověkem, kterého si nadevše vážím.

Celý článek

PetraLife

Jsem 18ctiletá dívka, která miluje psaní, focení. Miluji hudbu, vždy se všímám nejdříve textu a poté hudby. Ráda tancuji. Jako malá jsem tančila aerobic, pak jsem se přeorientovala na street dance, u kterého jsem vydržela asi 2-3 měsíce. Když skončil street dance, začala jsem se zajímat o c-walk, ale nakonec jsem zůstala u vlastních kroků a tak. Když zrovna netancuji, tak trávím čas nad focením nebo se svými přáteli. Mám velké srdce, to dokážu na plnou pusu říct. Neodsuzuji nikoho, dokud ho vlastně nepoznám. Obrázek si dělám, až když znám chování člověka a tak dál...

Zvol si téma, které tě zajímá

Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.