24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Jak vypadala přehlídka "malých černých" od Stilaga + můj outfit

07.10.2014
Myblogstage
Baví mě focení a dost mě láká blogerský svět. Rozhodla jsem se to tedy spojit a ráda se zde podělím o svou fototvorbu. Dostala jsem příležitost fotit módu ulice a doufám, že vás zaujmou outfity, které pro vás budu lovit :-) Pokud vás zajímá i má další tvorba můžete mě sledovat na facebooku: https://www.facebook.com/PeVefoto PeVe

Pod tíhou dojmů a zážitku z dnešní ( úterní ) přehlídky malých černých módního online klubu Stilago spojené s oslavou 4 let po které je klub u nás v ČR jsem se rozhodla napsat článek hned dnes. Podívejte se spolu se mnou, jak mohou malé černé vypadat.

Celá akce se konala v Jazz Dock na Janáčkově nábřeží, kam jsem se chtěla podívat už dřív a tak jsem byla o to raději, že se vše konalo právě tam. Je to krásné místo, které ještě umocnilo mé dojmy. Jsem moc ráda, že jsem se mohla přehlídky účastnit - oslovila mě i nádechem jako z Velkého Gatsbyho...v tomto duchu byly malé černé prezentovány a právě ve spojení s  jazzovým klubem to vypadalo opravdu dobře :-)

Stilago je módním klubem, který se prezentuje především na internetu, kde si můžete prohlédnout širokou nabídku modelových řad. Má i svůj vlastní fashion blog, kde radí v oblasti módy a trendů.
Stilago ukázalo i svá módní videa z focení s blogerkami, která nejspíš znáte (jsou opravdu krásně zpracovaná). Hned po příchodu jsem odchytla outfit, který na sobě měla stylistka Jana Dishani. No podívejte se sami..

Dnes se nebudu moc rozepisovat, především vám chci přiblížit atmosféru celé akce pomocí fotek. Malé černé jsou základem, který by nám neměl chybět, protože je můžeme pomocí kombinování a vhodných doplňků využít na různé akce od nákupů přes párty až po slavností večery. Můžeme tak vytvořit pokaždé jiný outfit na tu či onu příležitost a pořádně si s nimi pohrát. Jak bylo na přehlídce řečeno, malé černé se stále častěji objevují i v kombinaci s kůží či krajkou. Je jen na vás, jak je oživíte...Máte i vy ve skříni své malé černé?










Rozhodla jsem se, že vám ukážu i outfit, ve kterém jsem šla já...

Vaše PeVe
 

Komentáře

nikolafoxholkova 02.11.2014 15:09

Krásne fotky

Myblogstage 10.11.2014 14:48

Mockrát děkuji za komentář

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Myblogstage

Baví mě focení a dost mě láká blogerský svět.
Rozhodla jsem se to tedy spojit a ráda se zde podělím o svou fototvorbu.
Dostala jsem příležitost fotit módu ulice a doufám, že vás zaujmou outfity, které pro vás budu lovit
Pokud vás zajímá i má další tvorba můžete mě sledovat na facebooku:
https://www.facebook.com/PeVefoto
PeVe


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.