24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Slečna K.

Autor prozatím nenapsal žádný článek.

Můžeě si zatím prohlédnout články ostatních autorů, inspirovat se v módě či začít psát také články. Máš již svůj oblíbený blog, který sleduješ?

Slečna K.

Jmenuji se Kateřina Kafková a je mi 22 let. Již pár let žiji v Liberci. Vystudovala jsem obor kosmetička-vizážistka a nyní pracuji jako asistentka prodeje a poradkyně v obchodě s kosmetikou Manufaktura.

Psaní mě vždy velice bavilo. Svůj první magazín jsem v tištěné podobě vydala už na základní škole. Bez psaní to prostě nejsem já. Mohli jste mě vidět nejen na magazin-2k.cz, ale také na kamoska.cz nebo na studentpoint.cz. A nyní jsem redaktorkou a tváří serveru libereckadrbna.cz.

Kromě psaní také ráda lenoším u seriálů či filmů. Nebo se věnuji svému muži, kterého nade vše miluji. Móda a nákupy, to je také moje. Dál se ráda pro zábavu a dobrou kondici věnuji sportu. Chvíli jsem také dělala poledance a teď už jen ve volných chvílích zajdu do fitka. Jak už to tak bývá, tak se mým velkým koníčkem (někdy oblíbeným, někdy proklínaným) teď navíc stala domácnost a vaření.

Zvol si téma, které tě zajímá

Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.