24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Můj první make up

30.09.2014
Susan Lorvel
Ahoj, ráda se dělím o názor, píši recenze a články. Jsem milá a přátelská, ráda vždy pomůžu. :) Nerada se vzdávám dopředu a někdy si kladu až příliš vysoké cíle. Ráda poslouchám hudbu a už 10 let tancuji :) Nebudu psát jenom o kosmetice, ale i o mých poznatcích ze života, zkušeností a dojmů. Na slovo krása, se dá dívat z několika úhlů a já se vám jí pokusím ukázat ze všech úhlů a stran :)

Malování se do školy? Nesmíš! Aneb můj život s make upem...

Ahoj,

líčení  jsem až skoro do deváté třídy neřešela a ani jsem nemohla... Mámi mi tohle zakazovala... Až do října 2013 jsem chodila nenalíčená.( to mi bylo 14 let) Pak jsem měla svátek a rohodla jsem se, že chci make up. Ale protože jsem věděla, že máma by mi ho nekoupila, řekla jsem babičce.

A upřímně, nechápu, jak jsem si něco mohla vybrat, když jsem o tom téměř nic nevěděla.... Asi takhle.. To, že se make upy jsou pro problematickou nebo suchou a citlivou pleť nebo jakoukoliv jinou, jsem vůbec nevěděla. Jediné, co jsem od make upu chtěla, aby nebyl tekutý ale pěnový. Připadala jsem si jako ryba bez vody... :D bylo toho tam tolik a já jsem nevěděla, po čem mám sáhnout... No a tak vám představuji svůj make up od značky CATRICE.

No, ale abych řekla upřímně, musím se pochválit. Sice uznávám, vybrala jsem si odstíň tak trochu jiný, než mám pleť, ale pak jsem to dohnala pudrem :D

Co samotného make upu týče, kryje středně a to je tak akorát. V rossmannu ho koupíte cca 100-120,-. Tahle cena je podle mě dost dobrá.

Já ho nanáším prsty. Ještě tady máte fotky, jak vypadá jeho ,,barva". Ale pozor, mnoho lidí dělá chybu v tom, že maku up zkouší a hřbet ruky, což je špatně. Na hřbet ho můžete nanést, nicméně k určení správného odstínu vždy přikládejte ruku ke krku :)
Tak snad neuděláte podobnou chybu jako já, až si budete vybýrat svůj první make up. :D Jestli tady ten článek někdo čte, tak se mi do komentáře můžete pochlubit, jak to měl se svým maku upem.

S láskou vaše Susan :)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Susan Lorvel

Ahoj,
ráda se dělím o názor, píši recenze a články. Jsem milá a přátelská, ráda vždy pomůžu. Nerada se vzdávám dopředu a někdy si kladu až příliš vysoké cíle. Ráda poslouchám hudbu a už 10 let tancuji Nebudu psát jenom o kosmetice, ale i o mých poznatcích ze života, zkušeností a dojmů.
Na slovo krása, se dá dívat z několika úhlů a já se vám jí pokusím ukázat ze všech úhlů a stran


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.