24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

The Lady Of Science

Autor prozatím nenapsal žádný článek.

Můžeě si zatím prohlédnout články ostatních autorů, inspirovat se v módě či začít psát také články. Máš již svůj oblíbený blog, který sleduješ?

The Lady Of Science

Ahoj všetci. Vitajte na mojom blogu.

Volám sa Dáši a som 22 ročná bloggerka. Svet blogovania ma vždy lákal. Do čara sveta blogovania som sa rozhodla vrhnúť avšak až pred nedávnom, a to z jedného dôvodu. Rozhodla som sa zmeniť svoj život a chcem, aby ste boli súčasťou mojej zmeny.

Jeden z dovodov, prečo som sa rozhodla založit si svoj blog je, že by som sa rada s vami podelila o kúsok svojho života. Milujem písanie. A je jasné, že každá činnost vás baví, pokiaľ vás niekto podporí. Tento blog je o mne, mojom živote, myšlienkach, nápadoch, životnom štýle a móde. Možete sa v ňom dočítať o tom, čo ma baví, čo rada čítam, kam rada chodím, čo rada nosím a počúvam. Tento blog vám predstaví moj život. Prináša vám pohľad na život ženy v technike. Zaujímavý, avšak nie vždy ľahký život. Tento blog je prakticky mojím denníčkom. Denníčkom, ktorý budem viesť pre vás.

Budem sa snažit na vás preniest čo najviac pozitívnej energie, podporiť vás, priniesť vám pozitívny prístup do života a i trochu nádeje v beznádeji. Nezúfajte, ak ste iní. Som s vami.

Mám rada všetkých svojích čitateľov. Ďakujem vám za všetku vašu lásku ! 💖

S praním prekrásneho dňa.

Vaša scientistka 💋

Zvol si téma, které tě zajímá

Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.