24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

The Princess and The Cat

Autor prozatím nenapsal žádný článek.

Můžeě si zatím prohlédnout články ostatních autorů, inspirovat se v módě či začít psát také články. Máš již svůj oblíbený blog, který sleduješ?

The Princess and The Cat

21-letá modrooká holka, která se věnuje blogování již od roku 2008 a za tu dobu vystřídala nepřeberné množství blogů. Vyzkoušela jsem si deníček, grafiku, povídky, celebrity, ale vždy jsem skončila u podivného mixu, který nedával smysl.

Vystudovala jsem Střední průmyslovou školu stavební v Brně, obor Pozemní stavitelství, zkusila si rok na Masarykově univerzitě, obor Informační studia a knihovnictví, ukončila jsem studium a odjela na rok do Londýna jako au pair. Nehodlám psát au pair blog, nejspíš zůstanu u svého podivného mixu (bez grafiky i celebrit, už mi není čtrnáct) deníčku, módy, nákupů, kosmetiky, života, fotek, povídek, jídla, filmů, knih, seriálů, sem tam i nějakých DIY výrobků či tipů na dárky. Nejradši bych natáčela i videa, ale na to se moc stydím. Třeba někdy.

V září se plánuji vrátit na vysokou, jen si nejsem jistá oborem a nejraději bych měla vlastní bistro-kavárno-cukrárnu inspirovanou americkými padesátými léty a firmu na plánování a zařizování večírků a svateb.

Zvol si téma, které tě zajímá

Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.