24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

V kuchyni vždy otevřeno

Autor prozatím nenapsal žádný článek.

Můžeě si zatím prohlédnout články ostatních autorů, inspirovat se v módě či začít psát také články. Máš již svůj oblíbený blog, který sleduješ?

V kuchyni vždy otevřeno

Něco málo o mně ...

Miluji jídlo. To je věc, která mne ovšem neprovází od malička. V jídle jsem se šťourala, maso mi nejelo a z polévky jsem vyndávala na okraj talíře vařený celer. Nevím, kdy nastal ten zlom, ale zřejmě někdy v době, když jsem začala vařit sama. Rodiče chodili do práce, starší bratr věčně zíral hladově do lednice a tak jsem z té lednice vždycky něco vytáhla, suroviny zkombinovala a spokojenost všech mne pobízela k dalším experimentům.
V restauraci si zásadně objednávám jídla, která jsem ještě neochutnala. Zkoumám chutě a přemýšlím o tom, co tam dal kuchař za ingredience, bylinky… Pak se to snažím doma taky vyzkoušet. Manžel je vděčným strávníkem, ovšem děti, jak už to bývá, mým novinkám příliš neholdují. To je o víkendech, když jsou doma, pořád dokola rajská, špagety, kolínka, řízek, knedlo zelo, apod.
Takže se vždy, z pohledu vaření, těším na pracovní týden. Ráda zkouším neobvyklé kombinace, vycházím vždy z toho, co k sobě může pasovat a co nám chutná. Snažím se využít sezónní zeleniny a ovoce ze zahrady, která je mým dalším koníčkem a troufám si říct, i chloubou. Ráda se rýpu v zemi, zeleninu piplám od semínek a s radostí sleduji, jak vše roste, kvete a plodí. Z toho důvodu nesnáším zimu, nemohu na záhony, nic nekvete a neroste a vše je jaksi „mrtvé“.
Snažím se i trochu věnovat focení, jak jídel, tak přírody, různých detailů a v neposlední řadě i rodiny.
Takže tolik asi ve zkratce o mně. Budu se snažit dávat sem recepty, které vás zaujmou, inspirují a budu nesmírně potěšena, pokud je někdo zkusí i uvařit či upéct. Těším se na kontakt s vámi!

Zvol si téma, které tě zajímá

Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.