24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

WendyNeverland

Autor prozatím nenapsal žádný článek.

Můžeě si zatím prohlédnout články ostatních autorů, inspirovat se v módě či začít psát také články. Máš již svůj oblíbený blog, který sleduješ?

WendyNeverland

Je mi osmnáct let, studuji střední školu, mám červené vlasy, jsem průměrně vysoká, mám modré oči..
Moje oblíbená barva je černá, ze zvířat mám nejraději kočky (doma jich mám pět, k tomu jednu želvu a jednoho psa), z jídel si nejoblíbenější snad ani vybrat nedokážu, protože od doby, co jsem se dala na veganskou stravu, objevuji stále nová jídla a chutě. Jsem těžký čajoholik, kávu nepiji, ale mám ráda její vůni.
Z filmů mám nejradši drama, japonská anime, psychologické filmy a také horory, ale na ty se moc často nedívám, jsem totiž hrozný strašpytel.
Jak jsem již zmínila, jsem vegan, nedávno to bylo osm měsíců, před tím jsem byla několik let vegetariánka. Ráda šířím informace o veganství a také veganské recepty a doufám, že se mě jednou lidé přestanou ptát "A co teda jíš, když jsi vegan?".
Kromě vytváření veganského jídla, se také zajímám o zdravou výživu a sportuji.
Při hledání svých dobrých vlastností mám troch problém, jsem hodně sebekritická (ale i kritická ) a nejistá, ale určitě můžu říct, že jsem spolehlivá a snažím se vše dělat, jak nejlépe umím. Lidé se se mnou také hodně nasmějí. Mám šťastnou ruku ve vybírání dárků (často je i sama tvořím), všichni jsou vždy potěšeni a mně se oddechne, že jsem se trefila.

Zvol si téma, které tě zajímá

Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.