24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Zpatkykprirode.cz

Autor prozatím nenapsal žádný článek.

Můžeě si zatím prohlédnout články ostatních autorů, inspirovat se v módě či začít psát také články. Máš již svůj oblíbený blog, který sleduješ?

Zpatkykprirode.cz

Třicítky. Dvě. Jedna Brigita, jedna Tereza. Strávily jsme roky hledáním něčeho, co by nás učinilo zvenčí krásnými. V drogeriích a parfumeriích jsme utopily tisíce, bohužel doslova. Ač nic extra nezabíralo, nevzdávaly jsme se. Skutečnost, že naše děti mají ekzém (každá máme své, ne několik dohromady!), nás však přinutila začít zkoumat složení toho čím je mažeme a čím je krmíme. A jak šel čas, začaly jsme hledat přírodní alternativy i pro sebe. Silikony, parabeny, minerální oleje tak byly v našich koupelnách plíživě nahrazeny výrobky přírodními. Nejsme chemičky, kosmetoložky ani kosmetičky, ale máme zájem a osobní zkušenosti a o ty jsme se rozhodly s vámi podělit na tomto webu.

Brigita je ta s více tetováními, Tereza jich sice má méně, ale ne zcela tradiční vzhled dohání mnoha dírkami v uších a absencí vlasů. Nechodíme v batice, milujeme kosmetiku, jídlo, knihy, pivo a kočky a doufáme, že nás budete rádi číst!

Zvol si téma, které tě zajímá

Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.