24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Zuzana Bukáčková - profesionální kosmetička

Autor prozatím nenapsal žádný článek.

Můžeě si zatím prohlédnout články ostatních autorů, inspirovat se v módě či začít psát také články. Máš již svůj oblíbený blog, který sleduješ?

Zuzana Bukáčková - profesionální kosmetička

Vystudovala jsem střední kosmetickou školu v Poličce. Od roku 2006 se profesionálně zabývám ošetřením pleti a těla. S každým klientem pracuji individuálně dle jeho potřeb. Mám praxi ze špičkových pracovišť jako jsou Hotel Hilton v Praze i Londýně, Hotel Mandarin Oriental Prague, Hotel Four Seasons Prague, Klinika GHC Praha, Tomas Arsov Hair & Beauty Institute, kde jsem vždy pracovala na pozicích Spa a Beauty Therapist.
V říjnu 2014 jsem otevřela kosmetický salon PURE BEAUTY by Suzi, kde působím jako kosmetička a terapeutka. S každým klientem pracuji individuálně dle jeho potřeb. Kladu důraz na to, aby se klienti, kteří navštíví můj salon cítili uvolněně, čistě a krásně. V době mého působení v předchozích zaměstnáních jsem měla tu čest ošetřovat Madonnu, Eltona Johna, muzikanty z kapely Black Eyed Peas, Vanessu Mae, arabské prince a princezny, Martina Ručinského a mnoho dalších. Moje práce se mi stala koníčkem. Neustále se ve svém oboru vzdělávám a průběžně sleduji nejnovější trendy v kosmetice.

Zvol si téma, které tě zajímá

Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.