24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Vymysli originální letní recept s kokosovým cukrem a vyhraj v nové VÝZVĚ!

31.05.2017

Zapoj se do nové výzvy, a to s BIO kokosovým cukrem od Empower Supplements. Vymysli letní recept podle své fantazie, do kterého bys použila právě kokosový cukr. Ceny jsou tentokrát opravdu lákavé! Máš možnost vyhrát velké balení BIO kokosového oleje z Filipín, a 3 nejlepší navíc ještě palačinkovač Russell Hobbs!

ES není korporát, ani firma s nejasným původem ze zahraničí. Naopak. Empower Company sídlí nedaleko Prahy a založili ji nadšenci do zdravé výživy. V době, kdy firma vznikala, jste si museli složení produktů ověřovat sami a důvěřovat výrobci, že to tak skutečně je. Tohle chtěli změnit!

Značka Empower Supplements nabízí svým zákazníkům významný benefit, jako žádná jiná v ČR – testuje každou šarži všech surovin, které dováží a uvádí na trh v ČR. Zaměřuje se zejména na přítomnost těžkých kovů a mikrobiologii. U některých surovin jako je třeba chlorella, spirulina či mladý ječmen provádí i komplexnější rozbory pesticidů, polyaromatických uhlovodíků či mykotoxinů.

Kokosový cukr má naprosto nezaměnitelnou, karamelovou chuť, která předčí vše, co jste dosud ochutnali. Přitom si zachovává vysokou nutriční hodnotu, je nerafinovaný a má nízký glykemický index. Získává se ručním sběrem nektaru z naříznutého okvětí kokosových palem. Nektar se následně zahřeje, čímž se vytvoří karamel. Ten se následně drtí na krystalky a váží do balíků. K vám, se tak dostane 100% čistá přírodní surovina s neuvěřitelně božským karamelovým nádechem.

PRO 5 NEJLEPŠÍCH Z VÁS MÁME KOKOSOVÝ OLEJ

Kokosový olej se vyrábí lisováním kokosové dužiny z ořechů tradičních kokosových palem. ES BIO panenský kokosový olej je lisovaný za studena, šetrně zpracovaný, neparfémovaný, nerafinovaný a nedehydrovaný. Díky tomu je lehce stravitelný, bohatý na mastné kyseliny, zejména kyselinu C-8 kaprylovou, C-10 kaprinovou a C-12 laurovou, která má nejvyšší antivirovou aktivitu mezi nenasycenými mastnými kyselinami. Neobsahuje cholesterol.

PRO 3 NAPROSTO TOP RECEPTY MÁME PŘIPRAVENÉ PALAČINKOVAČE

Palačinkovač Russell Hobbs má na okraji hranu, která zamezí ukapávání těsta na pracovní plochu. Už žádný nepořádek a žádné pokažené palačinky! Součástí je také náčiní na rozprostření těsta, které vám pomůže dosáhnout rovnoměrné tloušťky a tvaru.

Neváhej a zapoj se do nové výzvy. Pokud se ve svém blogu věnuješ vaření, záleží ti také trošku na udržitelném rozvoji, a chceš vědět, co jíš, pak  je tato výzva jako stvořená pro TEBE!

JAKÁ JSOU PRAVIDLA?

1) Výzva je určena pro české a slovenské blogerky. 

2) Napiš nám do komentáře jakýkoli letní recept na pochoutku, kterou bys vyrobila právě
    s pomocí kokosového cukru

3) 19. 6. 17 vybereme 15 nejzajímavějších receptů, na které ti BIO kokosový cukr dodáme 

4) Vybrané blogerky musí do 17.7.17 vytvořit recepty a vložit odkaz na článek do
    komentáře pod tuto výzvu. V článku musí být odkaz na Empower Supplements a také
    uvedena informace, že se jedná o výzvu pro portál Blogerky.cz.

5) 5 nejlepších získá ES BIO Kokosový olej v RAW kvalitě z Filipín 400ml a 3 nejlepší
    
ještě palačinkovač Russell Hobbs v hodnotě 1.199,-

Tak neváhej, a zapoj se! :-)

Komentáře

Bluebunny 01.06.2017 8:17

Kokosový cukr používám jako jednu z náhražek klasického cukru (mám na něj alergii). Jsem ráda, že se kokosový cukr dostane více do podvědomí, protože na pečení je senzační !

Bluebunny 01.06.2017 8:28

A teď recept:
Müsli borůvkový dort bez pečení

200g bezlkaktózového másla, nebo kakaového másla nebo kokosového tuku nebo ghí
1/2 hrnku kokosového cukru
3 hrnky drcených ovesných vloček
1/2 hrnku mletých slunečnicových semínek
2PL chia semínek
2PL lněného semínka
špetka soli
1/2 PL skořice
2PL karobu (nahrazuje kakao) nebo bio kakao, nebo pražené kakaové boby namleté
100g borůvek

Dospod formy na dorty, kterou jsme vyložili potravinovou fólií, dáme borůvky. Máslo nebo tuk rozpustíme nad vodní parou a pak všechny ingredinece pečlivě promícháme a dáme do formy -lehce přitlačíme, abychom nerozmačkali borůvky a necháme v lednici min. na 1 hodinu ztuhnout. Pak dort vyklopíme z formy borůvkami navrch a bezva si pochutnáme!

Katalin 02.06.2017 15:19

Ja by som vytvorila ľahký letný koláč s ovocím a kokosovým nádychom.

www.lifi.sk

wevush 04.06.2017 11:25

Já bych připravila čokoládovo-kokosové cookies .

www.wevush.com

somethingbykatep 05.06.2017 11:09

Já bych zkusila nealkoholický mochito, jen bych místo třtinového cukru vyzkoušela kokosový, protože třtinový mi moc v něm nechutná. Recept se skládá z minerální vody, limetky, máty a cukru. Není to nic složitého, ale na léto super nápoj.

email: somethingbykate@seznam.cz
blog: www.somethingbykatep.blogspot.cz

Beauty by K. 05.06.2017 12:43

Já bych vyzkoušela palačinky nebo lívanečky se zakysanou smetanou, tvarohem nebo jogurtem a letním ovocem s kokosovým cukrem! To by byla paráda .

e-mail: blogbeautybyk@gmail.com

http://blogbeautybyk.blogspot.cz/

Daniela Svobodová 05.06.2017 12:55

Přeji krásný den,
neskutečně ráda bych ochutnala Váš kokosový cukr, protože miluji experimentování v kuchyni a objevování nových produktů.

Pustila bych se do pečených krůtích kousků obalených v kokosové strouhance podávaných s domácím chutney z rozinek a limetek. Jako příloha bramborové rösti, Dáte si se mnou?

A pokud by vás honila mlsná, nabídla bych i nepečený kokosový cheesecake s bílou čokoládou a korupsem z karamelových sušenek.

Vybrali jste?

Blog: daniela.pise.cz
E-mail: 63@email.cz

Růžová rtěnka 06.06.2017 5:54

Já bych kokosový cukr použila k mému oblíbenému letnímu nápoji, kterým je ovocné smoothie. Smoothie si dělám z různých druhů ovoce, ale nejoblíbenější mám malinové, které bych i vytvořila k výzvě.

Recept - mražené nebo čerstvě maliny, rostlinné mléko, ovesné vločky, špetku skořice a 1 čajová lžička kokosového cukru..

Budu se těšit na vyzkoušení a zhotovení mého smoothie, pokud mě vyberete

www.nela-prochazkova.blogspot.cz

Saja 06.06.2017 16:03

Ja by som vytvorila svoj obľúbený kokosovo-ovocný cheesecake, ktorý je navyše aj zdravy! <3

Blog: sajafrey.com
sajafrey@gmail.com

Teres 07.06.2017 6:34

Udělala bych recept na kokosovou ledovou kávu, která se do tohoto teplého počasí hodí nejlépe. Recept se skládá z kokosového cukru, kokosových kostech ledu, mléka, kvalitního espressa, zdobené nastrouhaným kokosem a čokoládou.

e-mail: natalunka@centrum.cz

blog: http://moje-male-radosti.blogspot.cz/

Monella photography 07.06.2017 9:09

Ahoj,
náhoda..včera jsem zrovna vařila s kokosovým cukrem lívanečky (cukr jsem si přivezla nedávno z Bali a je top, tak ráda ochutnám i tento bio).
Recept na fit lívance:
Rozemleté ovesné vločky, med, agávový sirup, datlový sirup, kokosový cukr - vše v přiměřené míře, co se týče "sladkého", dále 3 vejce, trochu mléka bez laktózy, špetku soli a mandlový olej, vše jsem smažila na kokosovém oleji. Dochutit můžete podle sebe měkkým tvarohem, cottage, ovocem, posypat kokosem...to je už na každém, dle chutí. K tomu jsem si dala balijskou kávu s kokosovým mlékem, top

DG 07.06.2017 12:45

Ahoooj,
dočetla jsem se o soutěži na instáči a napadlo mě, že se také přihlásím a navíc, když se hraje o kokosový olej? Nezkusit by byla škoda. Napadl mě recept. Dlouho jsem neměla krupicovou kaši takže by nebylo od věci si jí trošku poupravit a dát jí trochu raw bio a já nevím ještě čeho z toho healty livestylu.

Takže můj recept:
kokosový cukr
rýžová krupička
kokosové mléko
kokosový cukr s kokosovým olejem udělá pěkné máslo na polití a posypeme kakaem či skořicí a samozřejmě ovoce-nejlépe BIO ze zahrady

myslím, že to by šlo

mjujakwerth 07.06.2017 13:40

CHEESECAKE vidím veliký, jehož sláva hvězd se bude dotýkat. Tam v lese je místo, třicet JAHOD odtud vzdálí, Vltava řeka je obíhá. Budeť mu čest a chvála a bude slovutno světu. KOKOSOVÝ CUKR vidím, je zlata plný. V tom síla je i divů moc. Lesk BAZALKY v půdě vaší svítí a klasů zlatem žírný lán. Váš dort tu bude žíti věky věků, a silen bude, požehnán.

No, anebo jednoduše Ráda bych upekla limetkový cheesecake s jahodami a zeleným bazalkovo-kokosovým cukrem

Budu se těšit!
Mia
mjujakwerth@gmail.com

Katalin 07.06.2017 15:29

Určite by som vyskúšala ľahký letný kokosový cake. S ovocným nádychom. Pravdepodobne by som zvolila cheesecake ktorý mám tak veľmi rada a kombináciu ananásu a kokosu. Určite by to chutilo naozaj osviežujúci. Momentálne recept neviem povedať, keďže vždy vymýšľam za chodu, čo by sa mi ešte páčilo a čo by sa ku koláče ešte hodilo. Určite by som však použila keksy, maslo, tvaroh, a kokosový cukor. A nejaké ovocie. Ostatok podľa nálady a podľa toho, čo ma práve napadne. A ako nápoj k tomu by som prichystala kokosovo matovú limonádu - voda, kokosový cukor, listy mäty

Www.lifi.sk

Mary´s Kitchen Love 07.06.2017 18:52

Kokosový cukr je moje velká láska!!! Rozhodně bych připravila naprosto fantastické bezlepkové veganské brownies z červených fazolí s hořkou čokoládou a letním ovocem. Není nad zdravý čokoládový dezert, který můžu mlsat bez výčitek!

www.maryskitchenlove.cz
maryskitchenlove@seznam.cz

Mary´s Kitchen Love 07.06.2017 18:52

Kokosový cukr je moje velká láska!!! Rozhodně bych připravila naprosto fantastické bezlepkové veganské brownies z červených fazolí s hořkou čokoládou a letním ovocem. Není nad zdravý čokoládový dezert, který můžu mlsat bez výčitek!

www.maryskitchenlove.cz
maryskitchenlove@seznam.cz

Kristýna Davidová 08.06.2017 17:47

Já bych ráda připravila výbornou thajskou kokosovou polévku Tom Kha Gai.

Kristýna Davidová 08.06.2017 17:48

kontakt: davidova.kristyna@seznam.cz

http://wildlife-reserve.blogspot.cz/

Food by Mag 08.06.2017 18:13

Ahoj blogerky! Vytvořila bych jahodovo-kokosovou vegan zmrzlinu kterou lze připravit jednoduše i bez zmrzlinovače. Kokos je totiž velká láska ❤
Recept: do rendlíku si dáme 500ml kokosového mléka,3 lžíce kokosového cukru a 400g jahod. Necháme povařit, když začne mléko probublávat, tyčovým mixérem rozmixujeme. Vaříme ještě cca 2 minutky, sundáme z plotny a necháme vychladnout. Směs nalijeme do dózy či plastové nádoby a dáme na 24 hodin schladit. Podáváme s mátou a kokosovým cukrem❤🌿
Dobrou chuť!

Blog:http://lifestyle-by-mag.blogspot.cz
Mail: lifestyle.by.mag@email.cz

Verunverunka 08.06.2017 21:15

Ja bych moc rada upekla variaci belgickych susenek Speculos a nazvala bych je Spekulativni susenky. Ze sedmi druhu koreni a kokosoveho cukru, na jazyku to bude uplna bomba! 😍💖💖💖💖💖

Veronika Jakwerthova
Jackelina.jackelina@seznam.cz

Blogerky.cz 12.06.2017 12:17

Výzvu prodlužujeme do 19. 6. Zúčastnit se mohou české i slovenské blogerky

Medvěd 12.06.2017 17:27

Hrozně ráda bych vyzkoušela s kokosovým cukrem nějakou letní bublaninu se zmrzlinou. Třeba s meruňkami nebo jahodami!

Blog www.medvedtestuje.cz
Email: medved.testuje@gmail.com

aprincesna 12.06.2017 19:42

Myslím, že skvěle by chutnala variace na slavný Tarte Tatin, třeba v kokosovém provedení a se sezónní rebarborou, které je teď všude plno.

Nejprve tedy rychle zpracovat těsto, z hladké špaldové mouky, jemně namletého kokosu, kokosového cukru, špetky soli a studeného másla a vajec, případně naředit deckou vody a dít vychladit do lednice. Mezitím oloupat rebarboru a nakrájet na kostičky. V rendlíku na kokosovém oleji nechat zkaramelizovat kokosový cukr, ale pořád míchat, přidat skořici a třeba i hřebíček, kdo má rád jeho intenzivní vůni Vsypeme rebarboru a necháme karamelovou směsí obalit, odstavíme z plotny. Z těsta vyválíme plát a zakryjeme jím rendlík/pánev a šup s tím do trouby. Nebo směs z hrnce přelijeme do koláčové formy, opět zakryjeme těstem a dáme na plech na půl hodinky péct. Ideálně na plech si ustřihnout pečící papír, rebarborová směs bude probublávat. Po upečení a lehkém zchladnutí překlopíme (ovoce je nyní nahoře) a podáváme se šlehačkou, i ta může být kokosová, krásně hutná z kokosového mléka, či může v těchto horkých dnech přidat k dezertu i kopeček zmrzliny

aprincesna@gmail.com

Amellia 12.06.2017 20:27

Kokosový cukr mám neustále doma a ráda ho používám - především na pečení. Na výzvu bych připravila malinové muffiny s kokosovou drobenkou. Jemné a nadýchané těsto plné čerstvých malin a navrchu neodolatelně křupavá drobenka s kokosem a kokosovým cukrem - mňam

Mařenka Perníková 13.06.2017 6:38

Sirup za studena, po alternativách cukru ve spojeni s výrobou domácích sirupu je teď velká poptávka.

Jenovéfa E 13.06.2017 10:47

Krásný den,
já bych to viděla na švestkový koláč s krémem z tvarohu či kysané smetany a s krásně zkaramelizovanou drobenkou, kde by kokosový cukr nahradil ten krupicový jak v těstě, tak v drobence

http://ctyrmatka.blogspot.cz/

P.Janka@seznam.cz

notespersonnelles 14.06.2017 12:19

Keďže som júnové "dieťa", chystám sa robiť pre celú rodinku na oslavu ovocnú malinovo jahodovú tortu. Keďže nemôžem používať klasický cukor, tento kokosový by mi prišiel vhod a torta by bola chuťovo niekde inde a určite o level vyššie.

A torta sa skladá z brownie korpusu, plnka z tvarohu a mascarpone a navrch ovocie podľa chuti v želatíne mňamka na leto ako stvorená

www.notes-personnelles.blogspot.sk

17monika6@gmail.com

MODEMALIST 15.06.2017 7:34

Jako první bych určitě vyrobila letní exotickou zmrzlinu s mangem, banánem a ananasem. Delší dobu si dělám zálusk na jahodové tiramisu, to musím brzy vyzkoušet a jako třešničku na dortu bych připravila třešňové galetky. To z toho sladkého. Ze slaných hlavních chodů bych připravila kuřecí špízy ve sladko-kyselé marinádě a k večeři marinované krůtí řízečky v kukuřičné a mandlové krustě.

http://modemalist.blogspot.cz/

Blogerky.cz 16.06.2017 13:36

Do komentářů nezapomeňte uvést odkaz na svůj blog

Inspiration by Linda 16.06.2017 20:42

To, co mě napadlo jako první a chtěla bych vyzkoušet alternativu s kokosovým cukrem, jsou makronky. Je to teď takový hit, který by s kombinací čerstvého ovoce tvořil lehoučký letní recept.
Recept na makronky mám svůj osvědčený, který se skládá z mandlové mouky, cukru, vajec, soli a moučkového cukru a ingrediencí na náplň

e-mail: linda.pazderova@gmail.com
blog: https://inspirationbylinda.blogspot.cz/

Bluebunny 18.06.2017 11:22

K receptu: Müsli borůvkový dort bez pečení jsem neuvedla blog tak tedy:

https://www.bluebunny.cz/

Mařenka Perníková 20.06.2017 5:49

sirupy za studena
kontakt janzurka.s@gmail.com
prolaskyzlasky.blogspot.cz

Blogerky.cz 20.06.2017 13:36

Všem moc děkujeme, že máte zájem o testování kokosového cukru. Vybrali jsme těchto 15 blogerek, kterým kokosový cukr zašleme
1. wevush (wevush@gmail.com)
2. somethingbykatep (somethingbykate@seznam.cz)
3. Beauty by K. (katka515@centrum.cz)
4. Růžová rtěnka (cumanelka@seznam.cz)
5. Saja (ssajus@azet.sk)
6. Teres (natalunka@centrum.cz)
7. Katalin (sladeckova219@gmail.com)
8. Mary´s Kitchen Love (maryskitchenlove@seznam.cz)
9. Kristýna Davidová (Davidova.Kristyna@seznam.cz)
10. Lifestyle By Mag (magdalena.rubinova@gmail.com)
11. Medvěd (medved.testuje@gmail.com)
12. notespersonnelles (17monika6@gmail.com)
13. MODEMALIST (missaslamova@seznam.cz)
14. Linduše (linda.pazderova@gmail.com)
15. Mařenka Perníková (janzurka.s@gmail.com)

Hezký den.

Mary´s Kitchen Love 28.06.2017 19:21

Recept hotový Fazolové brownies už je na blogu
http://maryskitchenlove.cz/fazolove-brownies-s-horkou-cokoladou-a-ovocem/

Krásný den,
Maruška

Food by Mag 01.07.2017 4:51

Ahoj, můj recept už najdete také na blogu http://www.foodbymag.cz/2017/07/01/domaci-veganska-ovocna-zmrzlina/
Ps. recept jsem přidala na můj nový blog,původní http://lifestyle-by-mag.blogspot.cz/ je nefunkční,někdo se mi vkradl do účtu,začal mazat příspěvky,komentáře,koncepty atd. tak je ten účet zablokován a nikdo k němu nemá přístup

Inspiration by Linda 10.07.2017 15:19

Krásný letní den přeji,
tak uz i já mam recept hotovy. Neodolala jsem a kokosový cukr jsem přidala i do krému makronek.
Chuťově je to něco úplně jiného než klasicky krystalovy cukr, takže jsem moc rada, ze jsem poznala něco nového, co budu od teď určitě používat

https://inspirationbylinda.blogspot.cz/2017/07/recept-makronky.html

Beauty by K. 11.07.2017 7:56

Krásný den přeji,
posílám odkaz na můj recept: https://blogbeautybyk.blogspot.cz/2017/07/vlockove-livanecky-s-ovocem-kokosovym.html.

somethingbykatep 11.07.2017 14:44

Pěkný den, zde je můj recept:

http://somethingbykatep.blogspot.cz/2017/07/nealkoholicke-mojito-non-alcoholic.html

wevush 11.07.2017 17:29

Přeji krásný den,
přidávám také mé recepty.

Připravila jsem čokoládovo-oříškový krém á la Nutella: http://www.wevush.com/2017/07/08/domaci-oriskovo-cokoladovy-krem-ala-nutella/

A sušenky s čokoládou: http://www.wevush.com/2017/07/11/temer-zdrave-susenky-s-kokosovym-cukrem/

Snad bude chutnat!

Wevush, www.wevush.com, wevush@gmail.com

Růžová rtěnka 13.07.2017 11:01

Přidávám odkaz - http://nela-prochazkova.blogspot.com/2017/07/osvezujici-ovocne-smoothie-s-kokosovym.html

Hezký den!

Mařenka Perníková 16.07.2017 13:44

Posílám recept . https://prolaskyzlasky.blogspot.cz/2017/07/fresh-sirup.html

notespersonnelles 16.07.2017 17:31

Dobrý deň, ďakujem za možnosť byť jednou zo zúčastnených tejto výzvy a zasielam recept na veľmi chutný osviežujúci koláčik

http://notes-personnelles.blogspot.sk/2017/07/osviezujuci-malinovy-kolac-s-kokosovym.html

MODEMALIST 16.07.2017 17:44

Na poslední chvíli, ale přeci.

http://modemalist.blogspot.cz/2017/07/vymysli-originalni-letni-recept-s.html

Kristýna Davidová 17.07.2017 12:54

Dobrý den,

děkuji moc za možnost zúčastnit se, zde je můj recept: http://wildlife-reserve.blogspot.cz/2017/07/tom-kha-gai-thajska-kureci-polevka.html.

Maria11 21.10.2017 8:17

Závažná nabídka půjčky a financování.


Já jsem bankou v důchodu, který tvrdě pracuje s mou bankou. Mám velkou částku v mém účtu a můj zájem je pomoci lidem, kteří si nemohou dovolit realizovat svůj projekt, pomáhám vážným lidem a upřímně, kteří mohou tento úvěr splácet v běžném čase. Moje nabídka se pohybuje od 5000 do 500.000 € a dále. Moje creep se děje s 2% zájem.
Mail: ragoofinanciacion@yahoo.com

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.