24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Potřebné rady při nakupování

10.03.2013
Charlott
Těší mě, jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu. :)

Znáte někoho, kdo by nerad nakupoval? Já teda ne. Nakupování je skvělé, ale na některé věci bychom si měli dávat pozor.

Kontrola
Taková nejprimitivnější rada; občas si kontrolujte své věci; jestli jste si nezapomněli kabelku, mobil, peněženku, tašky, jednu botu a tak dále. :)

 

Boty
U bot si při nakupování dávejte pozor. Kontrolujte správné číslo boty, případné vady (odlepení, roztržení, odření) a hlavně si zkuste obě boty! Jednou jsem málem koupila baleríny, které mi na druhé noze neseděly a měly vadný tvar. Takže na to opravdu pozor.

 

Cena a kvalita
Nepřijde vám lepší připlatit si trochu za kvalitnější lak, než koupit levný, ale nekvalitní? Poslední dobou se touto radou řídím a přijde mi to výhodnější. Tohle se týká hlavně kosmetiky, laků na nehty, bot, náušnic a doplňků apod.

 

Účtenky
Už několikrát jsem vyběhla s tím, že jsem si neuschovala účtenku. VŽDYCKY si schovávejte účtenky, ať je to sebemenší maličkost. Reklamace je bez účtenky nemožná. Už se tohole tak pevně držím, že si schovávám i účtenky z alberta. :D Bože.

 

VýhodyVyužívejte veškercýh výhod, které se vám naskytnou! Berte letáky, slevové kupóny, nepřehlédněte akce a výprodeje, založte si věrnostní kartu. Vždycky se to vyplatí. V Yves Roscher (kosmetický obchod) rozdávájí slevové kupónky, které jsou opravdu výhodné a ušetříte spoustu pěnez.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Charlott

Těší mě,
jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.