24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Max Factor Creme Puff recenze

10.12.2012
Cosmetic-Walnut
Ahoj, jsem začínající blogerka s vášní pro kosmetiku. Je mi 15 let, tudíž nemám zatím velké zkušenosti, a proto také píši blog. Život je o poznávání nových věcí, ať to jsou nové limitované kolekce či zajeté výrobky. Vše co objevím,miluji a nesnáším zapíši na blog. Mým dalším zájmem je móda a moc ráda sleduji co se v ní děje, ale to je jen vedlejší. Nestojím o to být fashion blogerkou :). Miluju čtení knih! :D Když nic dlouho nečtu, mám vždy takovou tu touhu, nebo nutkání si něco přečíst. Když jsem na tom dost špatně tak si při snídani čtu i obal od musli, nebo od minerálních vod. Rozhodně to není celý popis mé osobnosti, jen základní rysy. Nemyslím, že každý stojí o důkladném prozkoumání mé duše, to si můžu zajít k psychologovi, a nebo k nejlepší kamarádce. ;)

Pudr a make-up zároveň. Zní to zajímavě ne? Pudr za sucha a po namočení make-up. Mám odstín 05 Translucent, což je nejsvětlejší odstín. Nosila jsem ho celé léto a teď v zimě ho stále používám...

Pudr a make-up zároveň. Zní to zajímavě ne ? Pudr za sucha a po namočení make-up. Mám odstín 05 Translucent a podle recenzí zrovna tento můj odstín není nic moc. Já jsem ale opravdu spokojená. Dokonce překvapená, tento produkt jsem si koupila když jsem musela od doktora do školy. Bohužel jsem nebyla nemocná až tak, abych nešla do školy. Nezakrytá se bojím vystrčit noc. A tak jsem vbehla do drogerky a začala vybírat neco vhodného. Něco na v normální cenové kategorii a zase aby to bylo kvalitní. Bez recenzí předem, prostě jen tak od oka jsem si vybrala toto. Až u kasy jsem zjistila, že by to měl být i make-up. Proč si nekoupit zárověn 2 produkty, že?

No, byla to moje chyba. 2v 1 si už radši kupovat nebudu. Jako make-up stojí za houby. I s tónovacím krémem bych sjednotila a zakryla víc. Po namočení houbičky jsem se snažila rovnoměrně roztírat, ale marně. Byla jsem neuvěřitelně flekatá. Tak jsem to smyla a aplikovala jsem si jen pudr. Vím není to zrovna zdravé, ale na jeden den to snad nevadí.

Pudr mě příjemně překvapil. Vhodná barva která mi sedla, s houbičkou nebyl takový problém urychleně aplikovat. I když jisté výhrady bych k ní měla. Moji mastnou pokožku udrží bez lesku celý den, tedy pokud zrovna nesportuji.
Jak vidíte, mám pudr úplně na kousky. Snažila jsem se ho přenést v kabelce, ale to nezvládl. Víčko je na něm jen tak položené, není šroubovací ani zaklapávací. Ale na doma je vhodný společník.

+pudr
+výdž pudru
+výdrž balení- vydžel opravdu dlouho(od léta do zimy)
-make-up
+/-balení(lehce se otevírá, ale špatné na cestování)
+odstín(je nejsvětlejší a jsem moc spokojená, používám jak v zimě, tak v létě)
Moje hodnocení je 4/5 . Něco mu chybí, ale nevím přesně co. Asi to bude ta pomyslná jiskra...

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Cosmetic-Walnut

Ahoj, jsem začínající blogerka s vášní pro kosmetiku. Je mi 15 let, tudíž nemám zatím velké zkušenosti, a proto také píši blog. Život je o poznávání nových věcí, ať to jsou nové limitované kolekce či zajeté výrobky. Vše co objevím,miluji a nesnáším zapíši na blog. Mým dalším zájmem je móda a moc ráda sleduji co se v ní děje, ale to je jen vedlejší. Nestojím o to být fashion blogerkou . Miluju čtení knih! Když nic dlouho nečtu, mám vždy takovou tu touhu, nebo nutkání si něco přečíst. Když jsem na tom dost špatně tak si při snídani čtu i obal od musli, nebo od minerálních vod. Rozhodně to není celý popis mé osobnosti, jen základní rysy. Nemyslím, že každý stojí o důkladném prozkoumání mé duše, to si můžu zajít k psychologovi, a nebo k nejlepší kamarádce.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.