24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Ranní účes hotový za pár minut? Vyzkoušejte rychlovky z copánků

24.03.2017
danielakrem
Móda a krása jsou pro mě nekonečnou inspirací a možností vyjádřit svoji osobnost a kreativitu.

Copánky se na výsluní drží už pár sezón a není se čemu divit. Účes z copánku působí něžným, ale zároveň velmi ženským dojmem. V dnešní době existuje mnoho způsobů jak si copy zaplést, a tak nemusíte zůstávat jen u klasického stylu. Navíc je velmi snadné zapletené vlasy sepnout do drdolu, nebo si zaplést ofinu tak, aby nelítala kolem obličeje.

Klasicky pletené
Kim Kardashian oživila trend klasických pletených copánků. K jednoduchému minimalistickému outfitu budou dva copy vypadat naprosto skvěle a celkově tím můžete oživit váš vzhled. Pokud máte mastnější vlasy a ráno nestíháte, dva copy jsou ideální účes. Vlasy vypadají stylově a nikdo nepozná, že nejsou čerstvě umyté. Elegantnější variantou může být jeden rybí cop pletený ke straně, ke kterému se často uchyluje módní ikona Blake Lively.

Zapletená ofina
Jestli vám zrovna odrůstá ofina nebo ji chcete jen sepnout z obličeje, vyzkoušejte holandský cop. Tato varianta je mnohem víc šik než kdybyste ofinu jen nudně sepnula sponkami. Skvěle tak můžete oživit rozpuštěné dlouhé vlasy a určitě oceníte i praktičnost, kdy vám vlasy nebudou lítat do obličeje. Tento typ účesu vynesla na červený koberec velká vlasová ikona Jennifer Aniston.
Kolem dokola
Rychlý a opravdu efektní účes je klasicky zapletený cop, který obtočíte kolem celé hlavy. Cop stačí jen připevnit sponkami. Pro větší objem vlasů, můžete pár pramínků lehce vytahat a vytvořit krásný messy účes. Na herečce Scarlett Johansson vypadá tento styling něžně a sexy zároveň. Sarah Jessica Parker obtočila kolem hlavy rybí cop, který vypadá velmi trendy a dodává jejímu vzhledu hravost.



Slavnostně za pár minut
Copánky můžou působit také slavnostně a elegantně. Stačí je lehce rozcuchat, aby vlasy získaly objem a pak pomocí pinetek sepnout do drdolu. Důkazem toho, že takový účes může být vrcholem elegance, je Kate Middleton, která je svými krásnými společenskými účesy proslulá.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

danielakrem

Móda a krása jsou pro mě nekonečnou inspirací a možností vyjádřit svoji osobnost a kreativitu.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.