24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Zemřela Lilly Pulitzer Rousseau

13.04.2013
FashionTasteShop
Jsem začínající blogerka věnující se hlavně podrobnému popisu složení kosmetických výrobků. Mám vystudovanou Potravinářskou chemii na VUT, ale vždy mě to více táhlo ke kosmetice. Moje bakalářská i diplomová práce se týkaly kosmetiky. Snažím se na svém blogu objasnit, co jednotlivé látky v přípravku znamenají, jaké jsou jejich účinky, jaký vliv mají na zdraví pokožky. Momentálně ještě studuji práva na MU, proto mě zajímá i problematika klamání spotřebitele, klamavá reklama a atd. Můj blog sdílí jméno mého eshopu s doplňky do vlasů, bižutérií a kosmetikou.

Módní svět přišel o jednu velmi úspěšnou módní návrhářku.

Možná jste tuto smutnou zprávu už slyšeli, pro mě to byla novinka:-(

V neděli 7. dubna zemřela módní návrhářka Lilly Pulitzer Rousseau. Její modely byly plné barev a slunce. Promítala v nich svůj život v Palm Beach. Staly se módou pro volný čas pro bohaté.

Byla to odvážná žena. V 21 letech se poprvé vdala, tento vztah skončil rozvodem.  Poté se vdala po druhé, ale její druhý manžel zemřel již v roce 1993. V roce 1989 její společnost vyhlásila bankrot, ale v roce 1992 se znovu postavila na nohy.

Vše začalo na citrusových plantážích jejího manžela. Vždy, když vymačkávala pomeranče, byly její šaty plné oranžových skvrn. Lilly šaty nevyhodila, naopak vytvořila další skvrny, aby zamaskovala ty od džusu a tak vznikl nápad hravé veselé módy. Sortiment později rozšířila i o módní doplňky, dětské oblečení a parfémy. Chtěla, aby z jejích modelů sálalo teplo a radost a to se jí myslím dařilo.

Její modely proslavila první dáma USA Jacueline Kennedy, se kterou se znaly ze školy, neboť byly spolužačky.

Oficiální webová stránka zde. Pokochejte se veselými modely a hravými módními doplňky. Mě uchvátily poznámkové bloky. Jsem na bloky a sešitky ujetá :-), takže chci aspoň jeden mít.

Líbí se Vám její tvorba? Její styl je hravý, navozuje léto, pláž a zmrzlinu.
Máte nějaký pěkný kousek doma? Pochlubte se.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

FashionTasteShop

Jsem začínající blogerka věnující se hlavně podrobnému popisu složení kosmetických výrobků. Mám vystudovanou Potravinářskou chemii na VUT, ale vždy mě to více táhlo ke kosmetice. Moje bakalářská i diplomová práce se týkaly kosmetiky. Snažím se na svém blogu objasnit, co jednotlivé látky v přípravku znamenají, jaké jsou jejich účinky, jaký vliv mají na zdraví pokožky. Momentálně ještě studuji práva na MU, proto mě zajímá i problematika klamání spotřebitele, klamavá reklama a atd.
Můj blog sdílí jméno mého eshopu s doplňky do vlasů, bižutérií a kosmetikou.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.