24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

DIY vychytávky na školní sešity

08.09.2017
Maria Friedlová
Life blogerka, která ráda zachytává střípky ze svého života na fotografie. Milovnice čokolády a útulných kaváren, čtenářka sci-fi knih a neustálá studentka.

První školní týden je za námi a prázdniny jsou už definitivně pryč. Škola nemusí být ale tak nudná a šedivá, jak se zpočátku po bezstarostných dvou měsících jeví. Na všem se snažím hledat něco pozitivního! Proto vám dnes přináším pár tipů, jak si pohrát se školními sešity a do lavic přinést trochu zábavy!

BAREVNOST A JEDNODUCHOST, TO JE, OČ TU BĚŽÍ
LaurDIY jsem vám už několikrát představovala. Její styl tvoření je barevný, zábavný a přitom velmi jednoduše zrealizovatelný! Sešity předělávala následovně: obkreslila si rozměry na zdobící papír, který následně kvalitním lepidlem (aby vám na deskách držel co nejdéle) přilepila. Další vychytávkou je, že si papír po nalepení připevníme následovně i nějakou zdobící páskou. Dalším DIY je například křídový papír, jehož design můžete kdykoli změnit! Třeba i podle nálady. :)

CO TAKHLE BULLET JOURNAL?
Dáváte přednost bullet journalu? O co vlastně jde? Jde o sešit/diář/zápisník, který si zkrátka tvoříte jen vy sami! Zde je na řadě vaše představivost a trpělivost. Jaké sekce do svého deníku přidáte, jaké barvy zvolíte, jaké písmo a jaký styl. Vše je pouze na vás! Ann Le je zručná "bullet-journalistka", která každý měsíc představuje svoje rozvržení deníku a v tomto videu pro vás připravila pár užitečných rad! 

BEZ TŘPYTEK BY TO NEBYLO ONO
A nebo by se slušelo říci, že by to nebyla Any? Tuto YouTuberku zná, troufnu si říct, snad už každý člověk, co sleduje českou YT scénu. Je známá hlavně pro svůj neobvyklý styl a třpytky! (Též má velmi ráda růžovou barvu.) Pokud tedy i vy holdujete spíše dívčímu designu a nevadí vám trocha záře, určitě nesmíte přeskočit toto video, konečné výsledky totiž stojí za to!

LucyPug jsem již také několikrát zmiňovala. Libuje si v roztomilých věcech, výjimkou nebudou ani školní pomůcky. Její návody jsou opravdu jednoduché. Ve zkratce nakoupila obyčejné sešity, penál a zápisníky a lihovkou, nášivkami nebo barvami na textil je přetransformovala na jejich roztomilejší kopie. Ve svém videu zmínila i produkty ze svého merche, jež se mi zdají velmi povedené, tak nezapomeňte mrknout i na ně! 

Doufám, že se vám tutorialy líbily a dejte do komentářů vědět, jestli některý návod využijete! Přeji vám zábavné tvoření!

Zdroj úvodní foto: https://i.ytimg.com

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Maria Friedlová

Life blogerka, která ráda zachytává střípky ze svého života na fotografie. Milovnice čokolády a útulných kaváren, čtenářka sci-fi knih a neustálá studentka.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.