24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Outfit na festival? | Fashion inspirace

19.05.2017
Maria Friedlová
Life blogerka, která ráda zachytává střípky ze svého života na fotografie. Milovnice čokolády a útulných kaváren, čtenářka sci-fi knih a neustálá studentka.

S blížícím se létem se krátí i čas čekání na letní festivaly a jiné outdoorové akce. Za necelý měsíc vypukne například u nás Votvírák, o prázdninách se můžete těšit na České hrady a spoustu dalšího. A jak se na takový fesťák oblíknout?

Blogerka Lucy Pug ve svém videu ukazuje, jak vypadá její festivalový makeup i outfit. Co se líčení týče, prim hrají výrazné rty. Upozorňuje též na to, že rty je potřeba pořádně hydratovat, zejména v létě, kdy je můžeme mít od sluníčka pořádně vysušené. Co se outfitu týče, zvolila černé crop-topové tílko, džínové kraťasy a barevné sandálky, jež sladila s barvami, které použila v líčení.

Zahraniční YouTuberka beautybyasha se pro změnu vydá na Coachella festival. Jde snad o tu nejprofláknutější akci v Americe, rok co rok tam vyrazí spousta známých celebrit a osobností. Svůj styl oblečení volila v bohémském stylu. V prvním outfitu sladila bílou rozevlátou halenku s podobně stylovanou modrou sukní. Poté šortky a tílko, které obohatila černým cardiganem a v posledních dvou outfitech se oblékla do černé - jednoduché šaty a sukně s crop-topem. 


Podobně se na festival oblékla i zpěvačka Macy Kate. Bohémský styl bude jejím hlavním motivem. Nejprve zvolila bílé šaty neobyčejného střihu, poté opět sáhla po klasice - šortky a tílko. Barvy volila spíše neutrální, kombinovala opět s černou.


YouTuberka Little Rommi svůj druhý outfit obměnila o výrazný náhrdelník, kterým ozvláštnila jednoduché černé šaty. Třetí outfit konečně září barvami. Červený top s bílými puntíky a s odhalenýma ramenama zkombinovala s černými kraťasy.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Maria Friedlová

Life blogerka, která ráda zachytává střípky ze svého života na fotografie. Milovnice čokolády a útulných kaváren, čtenářka sci-fi knih a neustálá studentka.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.