24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Letní oslavy | Food inspiration

15.06.2017
Maria Friedlová
Life blogerka, která ráda zachytává střípky ze svého života na fotografie. Milovnice čokolády a útulných kaváren, čtenářka sci-fi knih a neustálá studentka.

Léto je ideálním ročním obdobím na všelijaké oslavy. Můžete připravit velkolepou narozeninovou party venku na zahradě, nebo před domem nachystat pohodové posezení pro kamarádky. Když se následně v noci trochu ochladí, vytáhnou se deky nebo teplejší svetříky ze skříně a oslavy mohou pokračovat! A jaké dobrůtky na ně připravit?

DĚTSKÁ OSLAVA
Jednu takovou oslavu si pro Vás připravila blogerka TerezaInOslo, která tyto pochutiny co nevidět bude servírovat i svému malému potomkovi. Borůvkoví delfíni, tučňáci, berušky a nebo strašáci zdobí její krásně prostřený stůl. Inspiraci čerpala z pinterestu, kde podobných krás najdete celou řadu. Pokud v blízké době chystáte pro ty nejmenší nějaké překvapení, jídlem dozajista nic nezkazíte. Recepty na pochoutky naleznete u Terky na blogu. http://www.terezainoslo.com/2017/05/inspirace-na-obcerstveni-na-detskou.html
PICNIC NA ZAHRADĚ
Určitě všichni znáte britskou youtuberku / blogerku Zoellu. A pokud ji znáte, tak víte, že má neskutečný smysl pro design a detail. Loni na svém blogu zveřejnila příspěvek o tom, jak na své zahradě uspořádala picnic. Nutno podotknout, že to nebyl ledajaký picnic, ale Picnic s velkým Pé! Dala si záležet jak na prostředí, tak na jídle. Určitě omrkněte její oslavu! https://www.zoella.co.uk/2016/05/picnic-party.html
PIKNIK S NICOL
Shopaholic Nicol Vás vezme společně s kamarádkou na pražský Petřín, kam si přichystaly jednoduché sendviče. Opečený tousťák, majonéza, rajčata, bylinky, sýr a také nějaké maso. Samozřejmě můžete suroviny kombinovat podle chuti nebo podle toho, co zrovna máte doma po ruce. S sebou nezapomeňte nějaké pití, deku do trávy a hotovo!


LUCKA A JEJÍ PIKNIKOVÝ KOŠ
Slovenskou dávku inspirace nám přináší blogerka LucyPug, která Vám ukáže dva jednoduché a rychlé recepty piknikových pochoutek. Jedná se o bagetu/sendvič a poté salát, který v teplých, slunečních dnech dokáže přijemně osvěžit. Také nezapomíná na pitný režim a připravila si proto ledový čaj, který obohatila kouskami citronu a ledu. 


Zdroj úvodní foto: unsplash.com/

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Maria Friedlová

Life blogerka, která ráda zachytává střípky ze svého života na fotografie. Milovnice čokolády a útulných kaváren, čtenářka sci-fi knih a neustálá studentka.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.