24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Jak mít ideální postavu do plavek?

31.05.2017
Maria Friedlová
Life blogerka, která ráda zachytává střípky ze svého života na fotografie. Milovnice čokolády a útulných kaváren, čtenářka sci-fi knih a neustálá studentka.

Léto u některých žen vyvolává stres z toho, že nemají dokonalou postavu. Přesněji řečeno, postavu do plavek. Většina mladých lidí je přesvědčena, že plavky na sebe může bez ostychu vzít pouze dotyčná, jež má perfektně ploché bříško, thigh gap a kulatý zadeček. Omyl. Pokud chcete mít postavu do plavek, není nic jednoduššího, než si ty plavky obléknout!

PLAVKY S VYSOKÝM PASEM
Pokud máte tělo o něco kulatější, rozhodně to není důvod k tomu, abyste se schovávala doma, zatímco se ostatní venku sluní. Každé tělo je krásné a není se zač stydět. Existují však plavky, které silnějším ženám lichotí více než například uzoučké šňůrky a dva malé trojúhelníky. Zářným příkladem jsou plavky s vysokým pasem, které zakryjí spodní část bříška a postavu opticky zúží. Poté stačí přidat zajímavý vršek, který naopak pozvedne vaše přednosti, a hurá k moři!

HORNÍ DÍL PLAVEK JAKO TOP
Dalším řešením je horní díl plavek přeměnit ve volné tílko, jež schová bříško, a vypadá na postavě velice zajímavě. Je pravda, že nebude ideální na opalování, protože téměř celá horní část postavy zůstane skrytá, ale na plavání či blbnutí v moři? Proč ne!

ZAJÍMAVĚ PROVEDENÉ JEDNODÍLNÉ PLAVKY
Pokud preferujete jednodílné plavky, není to překážkou pro to, abyste na pláži nevypadala nudně. Ba naopak. S dnešním výběrem a možnostmi existuje spousta jednodílných plavek, které polichotí postavě s výraznějšími křívkami. Je potřeba jen pořádně hledat a nebát se vyzkoušet něco nového!

DŮLEŽITÉ JE SE CÍTIT POHODLNĚ A SEBEJISTĚ
Nikdo není dokonalý a určitě na každé osobě existuje aspoň jediná chybička. Je opravdu důležité, aby si člověk uvědomil, že je, jaký je, a musí se takový i akceptovat. A to je recept pro krásu. Uvědomit si ji. Stejně tak to je s postavou do plavek. Postavu máte, plavky taky, tak v čem je problém?

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Maria Friedlová

Life blogerka, která ráda zachytává střípky ze svého života na fotografie. Milovnice čokolády a útulných kaváren, čtenářka sci-fi knih a neustálá studentka.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.