24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Ty seš ale rajda!

09.04.2015
Penetronelka
Vítám Tě! O čem se na mém blogu dočteš? O tom, o čem zrovna přemýšlím, jaké mám pocity z knížek, které čtu, o všedních dnech mého života. O Anině, o dívce, která se rozhoduje o tom, zda bude žít. Měj krásný a pohodový den Penetronelka

Nedávno jsem seděla s přítelem a povídali jsme si, když najednou říkám: "pozdravuje Tě rajda". Začal se smát, což mne překvapilo, vzhledem k tomu, že moc dobře ví, že rajda je oslovení pro mou nejlepší kamarádku. Ptám se: "proč se směješ?". "Ale jen tak, tomu slovu". A v tu chvíli mě napadlo, že jsem mu vlastně ještě nevyprávěla onen velmi známý příběh o tom, jak jsem přišla k oslovení rajda.

To si jednou takhle s bandou bab, pokud možno na velmi vysokých podpadcích, popíjíte. Už nevím co to teklo proudem, ale tuším, že to byl náš v tu dobu velmi oblíbený rum, pravděpodobně s colou. Jenže ten večer se obávám, že cola došla, jinak si nedokážu racionálně vysvětlit, jak mě sakra mohlo napadnout navštívit klub, který je určený pouze pro ženy. Víte kam tím mířím ne?

Ukecala mě kamarádka, které jsem návštěvu tohoto klubu z mě neznámých důvodů už pár pátečních večerů slibovala. Ostatní spolupařící kamarádky se úspěšně nechaly balit typickými muži určenými pro potřeby pátečních večerů (přesně vím, na co myslíte! Dovolte mi drobné upřesnění: muž pro páteční večery = ten, co kupuje všechny drinky a platí taxík) Já se mezitím pod alkoholovým opojením nechala ukecat, že do klubu jedeme. Jelikož byla zima, začala jsem v tramvaji maličko střízlivět. Kamarádka ovšem tušila, že bych před klubem mohla vzít roha, a proto se vybavila další rumovou dávkou. 

Přišli jsme do klubu, který měl dvě patra. Říkám si, to bude pohoda, nikdo tady není. Cosi mi napovídalo: to dáš! Jenže pak to přišlo, sestup do pekla. Scházeli jsme po točitých schodech a já vidím, jak je klub narvaný. Něco vám řeknu, takhle rychle jsem nikdy nevystřízlivěla! 

Všude byly údajné dámy, no mě spíše většina přišla jako parodie na lesbismus. Kalhoty pod prdel, ulízané vlasy stažené čelenkou a náušnicemi propíchaný celý obličej. Pár objektů vypadajících jako holky se tam našlo. A všechny se dívali našim směrem! A jelikož byl klub opravdu plný, dost dlouhou chvíli jsme stáli na schodech, takže jsme byly totálně celému klubu na očích. 

Kamarádka mě představila svým kamarádkám a pak zdrhla, což jí nikdy neodpustím :) Znáte to, takové ty věci, které vyčítáte celý život. Jako když sestra urvala nohy mé nové panence (sorry ségra, ale uslyšíš o tom ještě hodněkrát, protože jsi mě fakt naštvala!). 

Zůstanu stát s kamarádkou kamarádky, která už se ztratila v davu. Chvíli stojíme vedle sebe, prohodí něco ve smyslu: "máš pěknou kabelku" a pak to nastane. Cítím zezadu na zadku, že na mě někdo sahá, udělám krok dál, klub je přece narvaný, tak se posunu. Jenže cosi na mém zadku popojde se mnou, zmáčkne mi zadek a do ucha mi pošeptá(nebo spíše zařve): ty jsi tu nová že?!

Nechci ani vědět, jak jsem se tvářila, protože slečna vzala velmi rychle roha. O chvíli později se přiřítí další baba, opět ji zaujala má zadnice a s plácnutím prohlásila: "přijď na záchod, něco ti ukážu". By mě teda zajímalo, co by mi chtěla ukazovat. Prsa? těžko, ty mám taky a větší (fakt nekecám, měla jsem je větší).

Každopádně jsem myslela, že po této zkušenosti už opravdu omdlím a abych situaci lépe rozdýchala, šla jsem si dát pití na bar a co nevidím: chlap!! Jak já byla šťastná. Týpek hned pochopil, že tam nepatřím a zeptal se mě: "ty seš heteračka?" a na čele mu vyskočilo asi milion otazníků. Ostatně jako mě, otázka dne, fakt. 

A pak se na mě vrhla, vůbec jsem to nečekala, přiřítila se zezadu a opět se dala nejdříve do řeči s mým zadkem. Pak pronesla tu slavnou větu: "čoeče, ty seš taková rajda!". 
A co říci závěrem?

Raději neslibujte, co nechcete splnit a nebo nepijte rum :)

vaše Penetronelka

Sledujte také www.facebook.com/penetronelka

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Penetronelka

Vítám Tě!

O čem se na mém blogu dočteš?

O tom, o čem zrovna přemýšlím, jaké mám pocity z knížek, které čtu, o všedních dnech mého života.

O Anině, o dívce, která se rozhoduje o tom, zda bude žít.

Měj krásný a pohodový den

Penetronelka


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.