24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Kam ukládat bižuterii?

18.08.2013
FashionTasteShop
Jsem začínající blogerka věnující se hlavně podrobnému popisu složení kosmetických výrobků. Mám vystudovanou Potravinářskou chemii na VUT, ale vždy mě to více táhlo ke kosmetice. Moje bakalářská i diplomová práce se týkaly kosmetiky. Snažím se na svém blogu objasnit, co jednotlivé látky v přípravku znamenají, jaké jsou jejich účinky, jaký vliv mají na zdraví pokožky. Momentálně ještě studuji práva na MU, proto mě zajímá i problematika klamání spotřebitele, klamavá reklama a atd. Můj blog sdílí jméno mého eshopu s doplňky do vlasů, bižutérií a kosmetikou.

Taky milujete jako já bižuterii? Máte jí doma kvanta, ale pořád to není dost a občas se nám stane, že k outfitu nějaký ten kousek bižu chybí:-) právě řeším problém, kam své milované poklady ukládat, aby se mi neponičily, abych na ně dobře viděla, když si vybírám, čím svůj outfit oživím, atd. Proto jsem sedla k PC a začala hledat inspiraci.

Ne že bych byla nějak extrémně zručná, spíš naopak, proto jsem hledala typy jak JEDNODUŠE vyrobit něco, kam si svou bižu schovám. Pár opravdu zajímavýc nápadů jsem našla a chci se s vámi o ně podělit. Protože nad některými jsem opravdu zajásala. Nejenže jsou z běžně dostupných materiálů, ale zdá se, že nebude těžké je vyrobit a hlavně vypadají velice hezky.

Tak tady je inspirace pro uložení našich drahocených kousků. Dejte vědět, zda už jste sami něco podobného vyráběli, nebo kde skladujete bižu vy? Třeba mě to také inspiruje.

1) Ramínko pro náhrdelníky

Tento nápad je opravdu geniální. Potřebujete k tomu dřevěné ramínko, které má doma snad každá a malé hřebíčky. Hlebíčky zatlučete v dostatečných rozestupech do ramínka a je hotovo. Pro větší originaliu můžete ramínko natříd vaší oblíbenou bavou a hřebíčky mohou být různě barevné, nebo mít každý jinou hlavičku.

 

2) Další bezvadný nápad jak zužitkovat staré úchytky od šuplíků a nejlépe, aby každá byla jiná. Úchytky se mohou navrtat do dřeva (např. do skříně) nebo i na zeď, s tím by vám mohla poradit a pomoc vaše drahá polovička:-)

 

3) Nápad jak využít starý rám od obrazu a úchytky od šuplíků. Velice originální a pokud sladíte rám se zbytkem interiéru máte nový bytový doplněk.

 

4) Další prima nápad jak využít obrazový rám. Rám by podle mě mohl být vyplněn polystyrenem, který bychom pokryly látkou, která se nám barevně líbí a do něj zapichali špendíly na které lze pověsit lehčí bižu. Míto polystyrenu by tam mohl být i korek (jak tak koukám na svou korkovou nástěnku, už mi chybí jen ten pěkný rám).

 

5) Obdobně jako v předešlých případech, jen zde není rám ( s ním se mi to asi líbí víc). Polystyren, korek, dřevěná deska, ...  pokrytá krásnou látkou.

6) Vychytané řešení jak uložit náramky. Sklenici si můžete postavit na noční stolek, nebo poličku a náramky máte pohodlně po ruce.

 

Zaujalo vás některé řešení? Mě se nejvíc líbí ramínko. Je pro mě nejjednoduší a vše, co k jeho výrobě je potřeba, doma mám. Taky potřebuji roztřídit hlavně řetízky. Zatím je skladuji v krabičkách a vždy se mi jich pár do sebe zamotá.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

FashionTasteShop

Jsem začínající blogerka věnující se hlavně podrobnému popisu složení kosmetických výrobků. Mám vystudovanou Potravinářskou chemii na VUT, ale vždy mě to více táhlo ke kosmetice. Moje bakalářská i diplomová práce se týkaly kosmetiky. Snažím se na svém blogu objasnit, co jednotlivé látky v přípravku znamenají, jaké jsou jejich účinky, jaký vliv mají na zdraví pokožky. Momentálně ještě studuji práva na MU, proto mě zajímá i problematika klamání spotřebitele, klamavá reklama a atd.
Můj blog sdílí jméno mého eshopu s doplňky do vlasů, bižutérií a kosmetikou.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.