24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Jaké plavky na sezónu 2013?

29.05.2013
FashionTasteShop
Jsem začínající blogerka věnující se hlavně podrobnému popisu složení kosmetických výrobků. Mám vystudovanou Potravinářskou chemii na VUT, ale vždy mě to více táhlo ke kosmetice. Moje bakalářská i diplomová práce se týkaly kosmetiky. Snažím se na svém blogu objasnit, co jednotlivé látky v přípravku znamenají, jaké jsou jejich účinky, jaký vliv mají na zdraví pokožky. Momentálně ještě studuji práva na MU, proto mě zajímá i problematika klamání spotřebitele, klamavá reklama a atd. Můj blog sdílí jméno mého eshopu s doplňky do vlasů, bižutérií a kosmetikou.

I když počasí na to zatím nevypadá, blíží se nám plavková sezóna. Já za 10 dní jedu sjíždět Sázavu, tak by se mi spíš hodily nějaké vyteplené plavky, ale pro ty, co pojedou do teplých krajin, mám pár tipů, co se letos u moře bude nosit.

Brouzdám po internetu a hledám plavky. Už je to asi zvyk, nebo závislost, že si každý rok kupuju nové plavky. Je přece lepší plavky střídat, že? Aby se mi tak rychle neponičily. Za oknem prší a já se to snažím přehlušit rádiem a navozuji si atmosféru prázdnin, zmrzliny a tepla. Hlavně to teplo! Pár kousků plavek mě opravdu zaujalo a jelikož nevím, které si vybrat, budu ráda, když mi s tím pomůžete a třeba napíšete, které se nejvíc líbí vám.

Začala jsem na stránkách Victoria's Secret, plavky tam mají úžasné, taky úžasně drahé, ale proč bych nemohla o nich aspoň snít. Odvážně míří do kolekce Beach Sexy a musím říct, že bych si opravdu vybrala. No posuďte sami.

1) Tento styl se mi moc líbí, vršek bez ramínek a kamínková brož uprostřed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2) Bílé plavky s jemným potiskem, vypadají úžasně na opáleném těle

 

3) Kdo říkal, že plavky v celku nejsou sexy? Tyhle lavky si vzít v létě u nás na koupaliště, tak se až do Vánoc nedrbe o ničem jiném.

 

4) Levnější varianty plavek od Victoria's Secret, seženete na ebay.com a cena se pohybuje už od 13 dolarů (možná i méně) a samozřejmě je poštovné zdarma

 

5) Dále mně do oka padly indiánské plavky plné barev a s třásněmi, opravdu originální kousky

   

 

6) Krajkové plavky? Proč ne. Já je sice ještě nikdy na nikom neviděla, ale jsou krásné.

 

7) Na českých stránkách mi padly do oka plavky z Tima a to tyhle kostkované, ty jsou oopravdu parádní a plavky s hadím vzorem

    

 

8) Na závěr přidávám plavky, které mě zaujaly hlavně svým střihem a doplňky. Jsou to velice hezké plavky, které každému padnou do oka a myslím si, že je to ten typ plavek, co zaujme na první pohled. Tyto luxusní plavky si můžete pořídit za částku od 3.-6. tisíc.

 

   

 

Jaké plavky se nejvíc líbívám vám? Vybrali byste si, kdyby jste se nemuseli dívat na cenu? Já určitě ano. 

 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

FashionTasteShop

Jsem začínající blogerka věnující se hlavně podrobnému popisu složení kosmetických výrobků. Mám vystudovanou Potravinářskou chemii na VUT, ale vždy mě to více táhlo ke kosmetice. Moje bakalářská i diplomová práce se týkaly kosmetiky. Snažím se na svém blogu objasnit, co jednotlivé látky v přípravku znamenají, jaké jsou jejich účinky, jaký vliv mají na zdraví pokožky. Momentálně ještě studuji práva na MU, proto mě zajímá i problematika klamání spotřebitele, klamavá reklama a atd.
Můj blog sdílí jméno mého eshopu s doplňky do vlasů, bižutérií a kosmetikou.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.