24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Asclepion Dermatologie a Smoothbeam

03.01.2013
Cosmetic-Walnut
Ahoj, jsem začínající blogerka s vášní pro kosmetiku. Je mi 15 let, tudíž nemám zatím velké zkušenosti, a proto také píši blog. Život je o poznávání nových věcí, ať to jsou nové limitované kolekce či zajeté výrobky. Vše co objevím,miluji a nesnáším zapíši na blog. Mým dalším zájmem je móda a moc ráda sleduji co se v ní děje, ale to je jen vedlejší. Nestojím o to být fashion blogerkou :). Miluju čtení knih! :D Když nic dlouho nečtu, mám vždy takovou tu touhu, nebo nutkání si něco přečíst. Když jsem na tom dost špatně tak si při snídani čtu i obal od musli, nebo od minerálních vod. Rozhodně to není celý popis mé osobnosti, jen základní rysy. Nemyslím, že každý stojí o důkladném prozkoumání mé duše, to si můžu zajít k psychologovi, a nebo k nejlepší kamarádce. ;)

Jako dárek k Vánocům jsem dostala laser Smoothbeam v dermatologickém centru Asclepion. Celá budova vypadá profesionálně a milá obsluha vždy pomůže. Nejdřív jsem vyplnila dotazník ohledně prodělaných chorob, stavu pokožky a podobně. Za chvíli jsem seděla na konzultaci s doktorkou, která ihned věděla co mi pomůže...

Jako dárek k Vánocům jsem dostala laser Smoothbeam v dermatologickém centru Asclepion. Celá budova vypadá profesionálně a milá obsluha vždy pomůže.  Nejdřív jsem vyplnila dotazník ohledně prodělaných chorob, stavu pokožky a podobně. Za chvíli jsem seděla na konzultaci s doktorkou, která ihned věděla co mi pomůže, jak sama řekla, akné má každý druhý. Řekla mi, že mi pomůžou mastičky a laser Smoothbeam. Po tom co jsem souhlasila se zákrokem a moje mamka také jsem dostala na obličej mastičku.

Smrděla po dezinfekci a později jsem se dozvěděla, že je to anestetikum. Po určité chvíli jsem šla na laser, Opláchla jsem si anestezikum vodou až tam nic nezbylo. Na kůži jsem ho necítila, ale při tom oplachování se mi to dostalo blízko pusy, a tak jsem měla zdřevěnělý jazyk. Lehla jsem si na lehátko a počkala na doktorku. Na oči jsem dostala klapky, pod kterými nešlo ani mrkat, takže jsem měla oči zavřené.

Hned první styk s laser nebyl moc přiíemný, docela jsem se lekla zvuku a také pocitu jehliček na kůži. Možná to bylo i tím, že začla mezi obočím. 2. rána nebyla také příjemná a trhla jsem sebou. Před 3. mi doktorka řekla, že se mám uklidnit, že to nebolí. Čekala jsem a už jsem sebou netrhla. Nebylo to příjemné, ale nic moc jsem necítila. Spíš ty zvuky podobné střelbě nebyly příjemné.

Po zákroku mi dali na obličej led a mastičku(zklidňující a antibakteriální). S radou nechodit moc na slonce a mazat se krémy s SPF jsem byla vypuštěna na ulici. Měla jsem zarudlý obličej a doma jsem si na něj dala Pantenol. Do rána mi červeň zmizela a pupínky se zatáhly.

Teď po cca týdnu můžu říct, že pleť je lepší. Problémy se netýkají spodních vrstev kůže, ale spíš mám krupičku, ale i tak jsem spokojená. Pro informaci cena zákroku se pohybuje okolo 1600-3000 a je nutná opakovaná léčba, ale je to to jediné co pomáhá!

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Cosmetic-Walnut

Ahoj, jsem začínající blogerka s vášní pro kosmetiku. Je mi 15 let, tudíž nemám zatím velké zkušenosti, a proto také píši blog. Život je o poznávání nových věcí, ať to jsou nové limitované kolekce či zajeté výrobky. Vše co objevím,miluji a nesnáším zapíši na blog. Mým dalším zájmem je móda a moc ráda sleduji co se v ní děje, ale to je jen vedlejší. Nestojím o to být fashion blogerkou . Miluju čtení knih! Když nic dlouho nečtu, mám vždy takovou tu touhu, nebo nutkání si něco přečíst. Když jsem na tom dost špatně tak si při snídani čtu i obal od musli, nebo od minerálních vod. Rozhodně to není celý popis mé osobnosti, jen základní rysy. Nemyslím, že každý stojí o důkladném prozkoumání mé duše, to si můžu zajít k psychologovi, a nebo k nejlepší kamarádce.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.