24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Přírodní bělení zubů

26.12.2012
Cosmetic-Walnut
Ahoj, jsem začínající blogerka s vášní pro kosmetiku. Je mi 15 let, tudíž nemám zatím velké zkušenosti, a proto také píši blog. Život je o poznávání nových věcí, ať to jsou nové limitované kolekce či zajeté výrobky. Vše co objevím,miluji a nesnáším zapíši na blog. Mým dalším zájmem je móda a moc ráda sleduji co se v ní děje, ale to je jen vedlejší. Nestojím o to být fashion blogerkou :). Miluju čtení knih! :D Když nic dlouho nečtu, mám vždy takovou tu touhu, nebo nutkání si něco přečíst. Když jsem na tom dost špatně tak si při snídani čtu i obal od musli, nebo od minerálních vod. Rozhodně to není celý popis mé osobnosti, jen základní rysy. Nemyslím, že každý stojí o důkladném prozkoumání mé duše, to si můžu zajít k psychologovi, a nebo k nejlepší kamarádce. ;)

Ano, toto bude článek o mém oblíbeném kokosovém oleji. Jsem velkým fanoškem kokosového oleje, protože je úžasně mnohostranný a přitom účinný. A ano, vyhledala jsm další způsob jak využít kokosový olej!

Ano, toto bude článek o mém oblíbeném kokosovém olej. Jsem velkým fanoškem kokosového oleje, protože je úžasně mnohostranný a přitom účinný. A ano, vyhledala jsm další způsob jak využít kokosový olej!

Další kokosový článek můžete najít zde (zaměřila jsem se na vlasovou péči) A dnes se zaměřím na péči o zdravý chrup. Nedávno jsem četla v Elle článek o kokosové pastě. Vědci ji zatím zkoumají, ale je jasný, že to bude velký hit budoucnosti. Výzkum dělají Irové a Elle tento drb má od BBC. A na čem to všechno funguje?


Kokosový olej s určitými enzymy zastavuje růst streptokoků a také bojuje proti kvasinkám, které způsobují afty. To mě docela zaujalo, Vás ne? Proto jsem se rozhodla, že to vyzkouším. Neměla jsem sice ty určité enzymy, ale kokosový olej při ruce mám. A tak jsem ho zkusila. Nanesla jsem ho na vyčištěné zuby a po ústní vodě. Kokosový olej prostě chutná jako tuk, a to mi moc nejede. Ale vše se dá překonat a ta chuť je cítit jen malinko.
Moc jsem tomu nevěřila, ale ráno jsem měla opravdu bělejší zuby. A to je co říct! Mám totiž vyndavací rovnátka a kdo zná, tak pochopí. Mám po nich žlutější zuby, protože s nima neumím spát :D . No zkrátka ráno jsem je měla o něco bělejší a to mi hodně zvedlo náladu, komu by to náladu nezvedlo. Řekla bych o jeden odstín bělejší, ale je to šetrné k zubům. Mám velmi citlivé zuby, vadí mi i když se v zimě směju. Proto jsem za tento způsob, pro někoho možná pomalejší, ráda. Až vyjde kokosová pasta tak si ji velmi ráda vyzkouším, ale bohužel netuším, kdy se jí dočkáme. Zkusily jste to také? Slyšeli jste o bělení zubů pomocí kokosového oleje?

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Cosmetic-Walnut

Ahoj, jsem začínající blogerka s vášní pro kosmetiku. Je mi 15 let, tudíž nemám zatím velké zkušenosti, a proto také píši blog. Život je o poznávání nových věcí, ať to jsou nové limitované kolekce či zajeté výrobky. Vše co objevím,miluji a nesnáším zapíši na blog. Mým dalším zájmem je móda a moc ráda sleduji co se v ní děje, ale to je jen vedlejší. Nestojím o to být fashion blogerkou . Miluju čtení knih! Když nic dlouho nečtu, mám vždy takovou tu touhu, nebo nutkání si něco přečíst. Když jsem na tom dost špatně tak si při snídani čtu i obal od musli, nebo od minerálních vod. Rozhodně to není celý popis mé osobnosti, jen základní rysy. Nemyslím, že každý stojí o důkladném prozkoumání mé duše, to si můžu zajít k psychologovi, a nebo k nejlepší kamarádce.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.