24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Hitem jara jsou volánky. Inspirujte se, jak je nosí fashion blogerky

31.03.2017
danielakrem
Móda a krása jsou pro mě nekonečnou inspirací a možností vyjádřit svoji osobnost a kreativitu.

Jaro už je v plném proudu a pomalu přichází čas odlehčenějších outfitů. Letošní rok přináší řadu nových trendů, ale tak trochu oživujte i zajetou klasiku. Největší comeback slaví volánky. Letos je můžete vidět úplně na všem a nemusíte se je bát kombinovat dohromady. Pojďme se mrknout, jak tento trend ožívá v ulicích.

Velkou milovnicí tohoto trendu je bloggerka Amy Jackson, jejíž instagram volánky doslova ovládly. Amy razí minimalistický styl a díky jejím čistým a nadčasovým outfitům volánky krásně vyniknou. Nejčastěji ji uvidíte, jak zvonové rukávy nosí na halenkách a košilích dohromady s úzkými džíny. Jestli rády vrstvíte, zkuste přes volánkový top přehodit jednoduše střiženou vestu a originální outfit je na světě.

Blogerka Katie Bliss vsadila na rovně střižené šaty s odhalenými rameny. Proužkovaný potisk opticky prodlužuje postavu a v kombinaci s volánky vypadá romanticky. Takové šaty stačí doplnit jednoduchými doplňky v zemitých barvách. Hezky vyniknou také s botami na podpatku, které mají šněrovaní.
Letos můžete popustit uzdu fantazii a volánky kombinovat různě dohromady. Vše je dovoleno, tak se nebojte experimentovat. Účastnice New Yorského fashion weeku zkombinovala volánky na košili se sukní, a celý outfit dopadl na jedničku.
Volánky najdete také na kalhotách. Netradiční volánkový pas zvolila topmodelka Gigi Hadid. K takto výraznému kousku přidala jednoduchý top v šedé barvě a dokazuje, že je stále módní inspirací pro spoustu žen po celém světě.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

danielakrem

Móda a krása jsou pro mě nekonečnou inspirací a možností vyjádřit svoji osobnost a kreativitu.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.