24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Nechte rozkvést váš účes podle snadných video tutoriálů

21.04.2017
danielakrem
Móda a krása jsou pro mě nekonečnou inspirací a možností vyjádřit svoji osobnost a kreativitu.

Venku se příroda probouzí a všechno kolem kvete. Nechte rozkvést i svůj účes a máte jistotu, že se proměníte v něžnou, ale stylovou vílu. Květinový vzor je nekonečný evergreen, který se na scénu vrací každou sezónu na jaře a v létě. Letos to zkuste malinko jinak a místo květů na šatech, vyzkoušejte ty do vlasů. Nevíte jak na to? Pojďte se podívat na super jednoduché tutoriály, které zvládnete hravě sama.

Krátké vlasy? Žádný problém!
Na youtube kanálu vizážistky Lindy Hallberg můžete vyzkoušet opravdu jednoduchý a rychlý drdol. Velkou výhodou tohoto účesu je fakt, že se vám podaří i z velmi krátkých vlasů, které budou v drdolu působit delší a hustší. Vystačíte si pouze s květinovou čelenkou do vlasů, lakem na vlasy a suchým šampónem. Tento romantický účes bude skvěle vypadat na svatbě, ale také na každé letní party.


Zapleťte se
Youtuberka Lilith Moon vám ukáže jak si učesat krásný a snadný messy drdol s copánkem. Tenhle vlasový styling je poslední dobou stále více populární mezi nevěstami a není se čemu divit. Působí elegantně a zároveň uvolněně a trošku bohémsky.  Copánky jsou stále velkým trendem, takže proč s nimi neozdobit drdol. Zdobení květinami nezná hranic a tak na závěr videa uvidíte tři varianty, jak si můžete s jedním účesem pohrát a dozdobit ho podle vlastního vkusu. 


Sladká jako Dolce a Gabanna
Už je to dva roky, kdy na přehlídce Dolce a Gabanna vyšly modelky v krásných trošku neučesaných drdolech s květinovými čelenkami. Tento look je dneska už ikonickou záležitostí a vlasový trend udává dodnes. Amber Fillerup na svém youtube kanále zveřejnila snadný návod, jak se takovému looku přiblížit a vytvořit si ho sama na sobě. Celý účes se skládá z klasických copánku, které postupně upevňujete pinetkami. Postup je opravdu jednoduchý, ale velmi efektní.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

danielakrem

Móda a krása jsou pro mě nekonečnou inspirací a možností vyjádřit svoji osobnost a kreativitu.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.