24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Tenisky sportovně i elegantně. Jak je nosí české módní blogerky?

13.04.2017
danielakrem
Móda a krása jsou pro mě nekonečnou inspirací a možností vyjádřit svoji osobnost a kreativitu.

Tenisky už dlouho neslouží pouze jako obuv speciálně určená pro aktivní pohyb. Trendem jsou již několik sezón a dá se říci, že jejich obliba stále stoupá. Také je nemusíte nosit pouze k džínům a tričku, ale třeba i k šatům a sukním. Na výběr máte z mnoha barevných variant, tvarů a stylů. Jak je ale sladit se zbytkem outfitu, aby tenisky působily opravdu stylově? Stačí se podívat do ulic, jak je nosí české módní blogerky.

Velkou milovnicí tenisek je Alex z blogu Škola stylu. Dokáže je skvěle začlenit téměř do každého outfitu. Alex se nebojí tenisky vzít ani k šatům, stačí vybrat jemnější variantu s výraznými mašlemi a pudrovou barvu. V druhém případě zvolila klasické bílé tenisky, které by neměly chybět žádné módní nadšenkyni. Slušivě vypadají společně s kalhotami se zkrácenou délkou a oversize vrstvenými svršky. 

Pokud fandíte minimalistickému stylu a vaše nejoblíbenější barvy jsou šedá a černá, určitě vás nadchne styl blogerky Pavlíny Jágrové. Její jednoduché outfity mají kouzlo v detailech a doplňcích. Klasický styl jako jsou černé kalhoty doplněné sáčkem a bílým trikem, oživila výrazným šedým kabátem a trendy červenými teniskami. Výsledek nepůsobí přeplácaně a hodí se jak do práce, tak na běhání po městě.K malým černým šatům a elegantní prošívané kabelce nemusíte nosit jenom lodičky. Zkuste si trošku pohrát a mixovat klasické elegantní kousky s typicky sportovními prvky. Jana z blogu Love Fashion vzala k malým černým sportovní černé tenisky s bílou podrážkou a kšiltovku. Výsledek je na jedničku a Jana je na ulici nepřehlédnutelná.
Volný den si žádá pohodlný outfit, ale ani tady nemusíte zůstávat pozadu a můžete u toho vypadat stylově. Hanka z blogu Czech Chicks pro odpočinkový den na dovolené zvolila bílé tenisky s černým potiskem. Outfit doladila příjemnou šedou mikinou a roztrhanými bílými džíny. Na jarní výlety a dovolenou naprosto parádní kombinace.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

danielakrem

Móda a krása jsou pro mě nekonečnou inspirací a možností vyjádřit svoji osobnost a kreativitu.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.