24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Stylové čarodějnické outfity na party, k ohni i do klubu

28.04.2017
danielakrem
Móda a krása jsou pro mě nekonečnou inspirací a možností vyjádřit svoji osobnost a kreativitu.

Ať už se chystáte na party někde v klubu nebo venku u ohně, zůstaňte trendy a vyšperkujte si outfit do detailu. Čarodějnice nemusí být jen stará žena s koštětem, ale může být mladá a sexy jako z hollywoodského filmu. V outfitech magických bytostí najdete spoustu typických prvků, které jednoduše zařadíte do vašeho party looku a budete vypadat prostě kouzelně.

Čarovný klobouk
Nejvíc ikonický prvek, který by měla mít každá mladá trendy čarodějka je bezpochyby klobouk. Tenhle stylový doplněk vypadá velmi žensky a dá se s ním perfektně ozvláštnit běžný outfit. Jestli vás čeká venkovní oslava u ohně, zvolte vrstvení jako bloggerka Ejvi Freedom. Poslední dubnová noc může být ještě velmi chladná a teplý dlouhý svetr, který bude vykukovat z křiváku, zahřeje a dodá celému looku na rozpustilosti. Ejvi zvolila místo kalhot tylovou sukni a celý outfit tak pozvedla o stupeň výš. Béžový klobouk sladila s pohodlnými bikerboots, které jsou na venkovní pobíhání jako stvořené.
Chystáte se na večeři? Pak vsaďte na rafinované prvky jako bloggerka Hanka z Czech Chicks. Černý klobouk doplnila koženkovou sukní a jehlami se šněrováním. Aby celá kombinace nepůsobila příliš prvoplánově, jako vršek zvolila světlý maxi svetr. 
Že ani na party v klubu nemusíte zanevřít na čarodějnický look, dokazuje švédská bloggerka Linda Hallberg. Malé černé můžete ozvláštnit černým kloboučkem a místo klasických lodiček obout kotníkové boty s širokým podpatkem. Pokud navíc zvolíte šaty s průstřihy a pásky jako Linda, čarodějnický sexy look je zaručen.
Choker jako Saxana
Choker je posledních pár sezón opět velmi trendy a jedná se o další doplněk, který pravidelně uvidíte na mladých kouzelnicích. Saxana nosila choker už začátkem sedmdesátých let a mladá čarodějnice Sabrina v roce 1996, což dokazuje, že velký návrat slaví trendy z těchto období. Pokud je vám bližší bohémský a lehce hippie styl, inspirujte se, jak nosí choker bloggerka Markéta Bártová. Její choker je zavazovací a zdobený dřevěnými korálky. Outfit působí lehce hippie díky něžné halence s odhalenými rameny a hnědé koženkové sukni v asymetrickém střihu. Navíc odhalená ramena jsou velkým hitem letošního jara.
Pokud vás čeká firemní večírek nebo party s elegantnějším dresscodem, zvolte outfit jako bloggerka Veronika z Czech Chicks. Veronika má elegantní choker s kamínky, který působí jako šperk. Černé sako v delším střihu a vysoké kozačky nad kolena působí smyslně a žensky. Outfit vyladěný jen v černé barvě je sázka na elegantní jistotu. 
Síťovky
Necítíte-li se na klobouk nebo choker, zvolte síťované punčochy nebo ponožky. Pozor, letos se rozhodně nenosí ke krátkým minisukním, ale do roztrhaných džínů jako například bloggerka Markéta Bártová. Navíc lehce roztrhaný outfit nabudí dojem smyslné kouzelnice. Takový look se venku u ohně rozhodně neztratí. 

Další variantou jsou síťované ponožky, které můžete obou jak do lodiček jako instagramová bloggerka Kamila Bošková nebo do oldschool Vansek po vzoru bloggerky Pavlíny Jágrové.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

danielakrem

Móda a krása jsou pro mě nekonečnou inspirací a možností vyjádřit svoji osobnost a kreativitu.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.