24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Lívanečky bez mouky!

21.04.2013
fitness-girl
Stejně jako většina žen, i já se několikrát vydala na cestu za "dokonalou" postavou. A právě na této cestě jsem propadla kouzlu zdravého životního stylu a cvičení. Nedodržuji striktně všechny zásady, ale velice jsem si tento způsob života oblíbila. Ráda o něm čtu, ráda o něm píši, ráda ho praktikuji :) Na svém blogu se svými čtenáři sdílím nové postřehy, inspirace, zkušenosti ze světa zdravého jídla a cvičení, ale také zážitky z života obyčejné vysokoškolačky - mě :)

Máte rádi lívance a chtěli byste je zkusit trošku netradičně? Pak pro vás mám tip na 4 méně tradiční variace - s pudinkem, kokosem, banánem nebo proteinovým práškem :)

 

Pudinkové lívanečky

1 sáček pudinku dle chuti

125g tvarohu

2 vejce

 

Lívenečky jsou díky tvarohu úžasně vláčné a jejich chuť můžete ovlivnit jednoduše podle toho, jakou zvolíte příchuť pudinku!

 

Kokosové lívance

1 hrnek strouhaného kokosu

2 vejce

 

Není nic lehčího - pouze kokos a vejce. Kdo chce, může ještě dosladit. Pokud však budete podávat se sladkým ovocem, ani to není třeba ;)

 

 

Banánové livanečky

2 vejce

1 střední banán

 

Banán stačí rozmačkat vidličkou a smíchat s vejci. Kdo si chce lívanečky ozvláštnit, může přidat něco navíc podle chuti - například skořici, kokos, kakao...

 

 

Proteinové lívance

1 vejce

1 odměrka proteinu

 

Pokud máte doma proteinový prášek, můžete jej použít i k výrobě lívanců plných bílkovin. Stačí smíchat 1 odměrku s 1 vajíčkem, případně přilít trošku mléka nebo vody dle potřeby a můžete tvořit :)

 

Všechny lívanečky zdobte dle chuti - použít můžete jogurt/tvaroh, ovoce, oříšky, semínka, nasekanou čokoládu, polít je sladkým sirupem...fantazii se meze nekladou :)

Komentáře

kejmii3 21.04.2013 14:32

pudinkové a banánové zbožňuju!

Blogerky.cz 23.04.2013 14:01

Wau, to zní báječně

Esmee 25.06.2013 16:24

Díky Tvé inspiraci jsem dnes vyzkoušela pudinkové, povedly se asi nějak takhle: http://kulturnikulinarium.blogspot.cz/2013/06/cokoladovo-visnove-pudinkove-livanecky.html

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

fitness-girl

Stejně jako většina žen, i já se několikrát vydala na cestu za "dokonalou" postavou. A právě na této cestě jsem propadla kouzlu zdravého životního stylu a cvičení. Nedodržuji striktně všechny zásady, ale velice jsem si tento způsob života oblíbila. Ráda o něm čtu, ráda o něm píši, ráda ho praktikuji Na svém blogu se svými čtenáři sdílím nové postřehy, inspirace, zkušenosti ze světa zdravého jídla a cvičení, ale také zážitky z života obyčejné vysokoškolačky - mě


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.