24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Jednu noc čarodějnicí? | Makeup tutorialy

26.04.2017
Maria Friedlová
Life blogerka, která ráda zachytává střípky ze svého života na fotografie. Milovnice čokolády a útulných kaváren, čtenářka sci-fi knih a neustálá studentka.

Pálení čarodějnic nebo také Filipojakubská noc probíhá z 30. dubna na prvního května. Prvního máje se slaví též den zamilovaných a nebo Svátek práce. O tom ale dnešní příspěvek není. Dnes se zaměříme na to, jak se pomocí makeupu proměnit v čarodějnici. Inspirací nám budou jak české, tak zahraniční blogerky. A jak se jim povedla jejich transformace?

Pokud Vás neláká ta typicky pohádková čarodějnice, která má zelenou pleť, dlouhý nos s bradavicí a vrásky po celém obličeji, připravila si pro Vás blogerka NotSoFunnyAny tutoriál, ve kterém se promění v čarodějnici trochu modernějšího rázu. Prim zde hrají černě zabarvené rty, na které Any použila černý makeup a posypala je třpytkami, které použila též na obočí. 


Podobné líčení zvolila i PetraLovelyHair. Ta se trochu víc vyřádila na očích. Černé kouřovky se zlatými víčky obohatila pavučinami po stránách víčka, které se napojují na černé linky a jsou ozdobeny ozdobnými kamínky. Jak Peťa říká, masku lze využít i na Halloween, stejně dobře poslouží ale i našemu májovému svátku. Též zvolila i černé rty.


Pokud neznáte švédskou dvojici ellimacs sfx makeup, přicházíte o velkou dávku inspirace z makeupového světa. Sfx znamená ,,special effects" a přesně o to tvůrcům jde. Vytvořit co nejbláznivější, nejstrašidelnější, zkrátka co nejpropracovanější makeup za pomocí i jiných prostředků (latex, želatina, umělá krev.) Jedná se o trochu složitější líčení, ale výsledek stojí za to. Zkusíte ho?


Další známou zahraniční makeup artistkou je Mykie z Glam&Gore. Též se řadí pod škatulku sfx makeup, ale vytváří i líčení běžně nositelná do společnosti. I její kreace jsou obtížnější na provedení, ale pokud se zásobíte trpělivostí, určitě její výtvory dokážete napodobit. 


Popusťte tedy uzdu fantazii a nebojte se experimentovat a zkoušet nové věci. Jsou přeci čarodějnice, pokud se Vám něco nepovede, zkuste si s tím pohrát. Vaším úkolem je přeci vypadat co nejhůře. :)

Zdroj úvodní foto: https://qz.com

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Maria Friedlová

Life blogerka, která ráda zachytává střípky ze svého života na fotografie. Milovnice čokolády a útulných kaváren, čtenářka sci-fi knih a neustálá studentka.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.