24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Jarní a letní trendy 2017

07.03.2017
Maria Friedlová
Life blogerka, která ráda zachytává střípky ze svého života na fotografie. Milovnice čokolády a útulných kaváren, čtenářka sci-fi knih a neustálá studentka.

S příchodem března se začíná počasí umoudřovat – teploty stoupají, sluneční paprsky sílí na intenzitě a s jarním úklidem přichází i jarní předělávka šatníku. Jaké jarní kousky letos určitě nenechat na dně skříně?

TRENCH COAT JAKÝMKOLI ZPŮSOBEM
 I když se nejedná o žádnou novinku, trench coat se tento rok opět dostává do popředí dění. Vhodný i na podzim se tento kabátek hodí do počasí, kdy Vám není ani teplo, ani zima. K roztrhaným džínám nebo k šatům, je to ideální společník na cesty. 

RŮŽOVOU NENOSÍ JEN BARBIE
Pokud i Vy zastáváte názor, že růžová barva zosobňuje ,,jen tu pravou od Mattela", měli byste jí určitě dát alespoň ještě jednu šanci. Růžová už dávno není jen ženskou záležitostí, stala se i kombinačním prvkem mnoha outfitů opačného pohlaví. 


ZAZÁŘETE
A pokud Slunce nebude odvádět svou práci dostatečně dobře, trochu mu můžete pomoct. Zalovte a zapátrejte ve skříni, jestli se Vám tam náhodou neukrývá nějaký žlutý kousek. Ať se jedná o boty, top nebo kraťasy, nebojte se je ukázat světu. Móda je o vytváření, kombinaci a zkoušení. 

ZPÁTKY DO ŠEDESÁTÝCH LET
Květiny jsme minulé jaro/léto potkávali hlavně jako ozdobu ve vlasech. Ať už na festivalech nebo běžně na ulicích, čelenky buď umělé nebo z pravých květů. Letos se květinovaný vzor vrací, tentokráte na textilních látkách!

2V1
Kombinéza je prima věc, zvláště na jaro. Nemusíte hledat vhodný top ke krťasům/kalhotám. Oblečené jste za pár vteřin, vhodné při vyšších teplotách. Jediná nevýhoda kombinéz nastává při použití toalety, ale to jsou detaily, které já osobně jsem schopná ignorovat.
Zdroj foto: www.en.vogue.fr

Komentáře

Životem po italsku 09.03.2017 9:17

Ta růžová je skvělá a svěží! Normálně se oblékám jen do šedé, černé a bílé, talže alespoň na jaro dodám trochu barev A trenchcoat je má oblíbená klasika Koukni i na inspiraci z Itálie, kde se tyhle trendy už přenesly do ulic http://www.zivotempoitalsku.cz/2017/03/jak-se-obleka-italie-v-breznu.html

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Maria Friedlová

Life blogerka, která ráda zachytává střípky ze svého života na fotografie. Milovnice čokolády a útulných kaváren, čtenářka sci-fi knih a neustálá studentka.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.