24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Svěžest a jednoduchost | Jarní líčení podle blogerek

14.04.2017
Maria Friedlová
Life blogerka, která ráda zachytává střípky ze svého života na fotografie. Milovnice čokolády a útulných kaváren, čtenářka sci-fi knih a neustálá studentka.

Pokud jde o jarní líčení, většinou bývá jednodušší, nevýrazné a svěží. Nikomu se moc nechce nanášet vrstvy makeupu, které sluneční paprsky často po delším procházení se venku ,,smáznou". I blogerky se na jaře zkrášlují skromněji, než je tomu po zbytek roku. A jak vypadají jejich finálové looky?

PIHY JAKO DOPLNĚK
Not So Funny Any své líčení doplňuje ještě hravými pihami, které z jednoduchého líčení udělají ještě něco navíc. A proč ne? Fantazii se meze nekladou a pokud byste i vy chtěli vyzkoušet, jak byste vypadali s pihami, nebojte se trochu podvádět a znaménka si pomocí světle hnědé tužky vyčarovat. A pokud nevíte jak na to, mrkněte na video, není to nikterak složité.


MÍCHEJTE BARVY!
PetraLovelyhair si své jarní líčení zvolila o něco dramatičtější, jak to u ní bývá zvykem. Tentokrát sáhla po modrých a růžových odstínech, které dohromady tvoří zajímavou a celkem neobvyklou kombinaci. Rty a makeup posléze nechala spíše neutrální, hlavní roli zde hrajou jistojistě právě oči.
http://www.blogerky.cz/blog/petralovelyhair


Lucka GetTheLouk vsadila na rychlost. Rychlé jarní líčení v teplých barvách máte během několika minut hotové, obtížnost zde není žádné téma a nuda to rozhodně také není! Zlatá, růžová, dokonce až taková měděná barva k jaru rozhodně patří, stejně tak jako barevnější rtěnky, které můžete nahradit chubby stickem, který je přeci jenom o něco pohodlnější.
http://www.blogerky.cz/blogy/krasa/getthelouk


Na závěr se podíváme na líčení, které si přichystala blogerka Flabgee. Ta s barvami moc neexperimentovala. Staví na jednoduchosti a svěžesti, stíny používá méně nápadné, třpytivé, lehce do růžova. Celý look je spíše přirozenější, vůbec ne přehnaný. 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Maria Friedlová

Life blogerka, která ráda zachytává střípky ze svého života na fotografie. Milovnice čokolády a útulných kaváren, čtenářka sci-fi knih a neustálá studentka.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.