24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Jak na lepší rána?

09.03.2017
Maria Friedlová
Life blogerka, která ráda zachytává střípky ze svého života na fotografie. Milovnice čokolády a útulných kaváren, čtenářka sci-fi knih a neustálá studentka.

První část dne bývá většinou i tou nejhektičtější. Otravný budík na náladě také moc nepřidá, stejně tak kapky deště bubnující na okenní tabule. Existují ale maličkosti, jež rána dokážou udělat mnohem snesitelnější. A jak si vstávání zpříjemňují některé blogerky?

ZAČÍT RÁNO S TOU SPRÁVNOU SNÍDANÍ
A hlavně zdravou a směšně snadnou. Celé kouzlo smoothie je v tom, že ovoce dle vlastního výběru hodíte do mixéru, zalijete mlékem, vodou nebo přidáte pár lžiček jogurtu a vše ostatní necháte na přístroji. Inspiraci můžete nachytat u Domči z dblog, která o třech svých nejoblíbenějších kombinací napsala celý článek! 
http://www.dblog.cz/2016/11/03/green-pink-orange/
http://www.blogerky.cz/blogy/lifestyle/dblog

PÁR KNIŽNÍCH MINUT NAVÍC
Pokud patříte mezi šťastlivce, kteří ráno mají chvilku na povalování, zkuste ten moment využít k četbě. Nastartuje to mozek, zapojí fantazii a automaticky přidá na dobré náladě. Lucka ACOS si do Říma, kde je momentálně na Erasmu, s sebou dovezla i Továrnu na sny. Relativně novinku z pera Anie Songe, jež si prožívá svůj sen na Bali.
http://www.acupofstyle.com/2017/03/readingismycupofstyle-tovarna-na-sny.html
http://www.blogerky.cz/blogy/moda/a-cup-of-style

NASTARTOVAT SE POHYBEM
V mém okolí pozoruji, že zdravý životní styl a cvičení se postupně zařazuje do každodenních programů více a více lidí. Endorfin, uvolňován při fyzické námaze a sportu, též znám jako hormon štěstí, toto přízvisko zřejmě nemá jen tak náhodou. Domča Dom by Dom si na březen stanovila jasný cíl - začít pravidelněji běhat. Není důležité, kolik kilometrů nebo jak rychle jste běželi. Hlavní je vydržet! Přidáte se?
http://www.dombydom.cz/2017/03/bezecka-vyzva-na-brezen.html

INSPIRACE ZE ZAHRANIČÍ
 Video, které natočila Danielle Mansutti, v necelých sedmi minutách představí blogerčin ranní program. Co snídá, jak na rychlý ranní makeup, jak si ona celkově zpestřuje ranní hodiny. Tak se mrkněte, třeba Vás něco zaujme!

Zdroj foto: unsplash.com

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Maria Friedlová

Life blogerka, která ráda zachytává střípky ze svého života na fotografie. Milovnice čokolády a útulných kaváren, čtenářka sci-fi knih a neustálá studentka.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.