Dneska bych se s Vámi ráda podělila o jednoduchý recept, podle kterého si občas dělám snídani, ale i rychlou večeři či oběd. Je to opravdu rychlovka
Připravíme si zapékací mísu a do ní dáme nakrájená rajčata, která posypeme sýrem. Nejraději mám balkánský - pro jeho slanou a výraznou chuť - ale dá se použít i feta nebo mozzarella. Nakonec posypeme bazalkou a zakápneme kvalitním olivovým olejem. Opravdu v oblibě mám ten řecký nebo krétský. Sami Řekové říkají, že nejlepší olej do salátů a k pečivu má kyselost okolo 0, 3%. Ale olivovým olejům bych se ráda věnovala v některém z dalších příspěvků;).
Pečeme na 160° deset až patnáct minut.
Rajčata můžeme podávat třeba samotná, ale můžeme k nim v troubě na chvilku opéct i bagetku.
Dobrou chuť! (a určitě vyzkoušejte)
další recepty na http://veroniqueslife.blogspot.cz/