24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Rajčata zapečená se sýrem

04.08.2013
V
Máte rádi dobré jídlo, vaření, zdravý životní styl a vše kolem? Ano? Pak se s Vámi moc ráda podělím o recepty všední i nevšední, o dojmy z navštívených restaurací a okořeníme to i pár tipy z každodenního života :) Ráda vás taky přivítám na http://veroniqueslife.blogspot.cz/. Zdraví Vaše V.

Dneska bych se s Vámi ráda podělila o jednoduchý recept, podle kterého si občas dělám snídani, ale i rychlou večeři či oběd. Je to opravdu rychlovka


Připravíme si zapékací mísu a do ní dáme nakrájená rajčata, která posypeme sýrem. Nejraději mám balkánský - pro jeho slanou a výraznou chuť - ale dá se použít i feta nebo mozzarella. Nakonec posypeme bazalkou a zakápneme kvalitním olivovým olejem. Opravdu v oblibě mám ten řecký nebo krétský. Sami Řekové říkají, že nejlepší olej do salátů a k pečivu má kyselost okolo 0, 3%. Ale olivovým olejům bych se ráda věnovala v některém z dalších příspěvků;).
Pečeme na 160° deset až patnáct minut.
Rajčata můžeme podávat třeba samotná, ale můžeme k nim v troubě na chvilku opéct i bagetku.
Dobrou chuť! (a určitě vyzkoušejte)

další recepty na http://veroniqueslife.blogspot.cz/

Komentáře

kejmii3 25.08.2013 7:45

to nevypadá vůbec špatně!

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

V

Máte rádi dobré jídlo, vaření, zdravý životní styl a vše kolem? Ano? Pak se s Vámi moc ráda podělím o recepty všední i nevšední, o dojmy z navštívených restaurací a okořeníme to i pár tipy z každodenního života Ráda vás taky přivítám na http://veroniqueslife.blogspot.cz/. Zdraví Vaše V.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.