24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

fitness-girl

Cvičení doma – nuda nebo způsob jak ušetřit čas?

29.08.2013

Každý jsme to asi někdy zažili – chceme jít cvičit, ale máme omezený čas. Cesta do fitka nějakou tu chvíli trvá a než odcvičíme, osprchujeme se, dáme se po cvičení dokupy a dorazíme zpět, uběhnou další cenné minuty. Nehledě na to, že se po cestě snadno dáme do řeči s někým, koho tam náhodou potkáme. A tak cvičení mnohdy radši vzdáme úplně. Ale proč nevyužít i tu malou chvilku, kterou máme, k nějakému domácímu cvičení? Nuda, říkáte si? Ne vždy tomu tak musí nutně být.

Celý článek

Může vám občasný půst pomoci spálit více tuku?

26.07.2013

Pokud se zajímáte o hubnutí a hledáte informace, jak se efektivně zbavit nadbytečných kil, určitě jste už někdy narazili na stránky, ktré půst propagovaly jako efektivní způsob hubnutí. Ačkoliv půst není žádnou novinkou, v posledních letech se jeho popularita značně zvýšila. Existuje mnoho typů půstu. Nejběžnější ale zřejmě je půst občasný či přerušovaný.

Celý článek

Vyhrajte s BeBe výzvou!

02.07.2013

Někteří jste již možná zaregistrovali projekt, který spustilo BeBe dobré ráno - tedy "Jednu výzvu" aneb rána s rocvičkou. Není to zcela nový projekt. První ročník již má za sebou a pro svou úspěšnost letos výzva běží znovu. Ranní rocvička vás nejen příjemně nastartuje, ale zároveň budete mít po odcvičení možnost vyhrát více než zajímavé ceny. Tak co, jdete do toho? :)

Celý článek

Jak se "donutit" jíst zdravě a cvičit...

18.06.2013

...tak přesně tento dotaz mi byl položen, a ne jednou. Nebudu vám kopírovat nějaké typy a rady z chytrých ženských magazínů, vlastně ještě ani pořádně sama nevím, o co všechno bych ráda napsala :D Každopádně byl článek na toto téma celkem žádaný a proto bych se tomuto tématu ráda věnovala. Berte to tedy spíše jako jakousi mou úvahu, zkušenosti a doporučení ;)

Celý článek

Rizika, která nese rychlé hubnutí

23.05.2013

Pokud si do internetového vyhledavače zadáte slovní spojení "rychlé hubnutí", vyjedou vám statisíce různých odkazů. A jejich počet neustále roste. Přestože víme, že pomalé hubnutí je to zdravé, často můžeme podlehnout lákadlům, které slibují úbytek až několik kilogramů za pár dní. Reklama, internet i zastánci různých diet nám denodenně servírují náš sen na talíři. Na co už nás ale neupozorí, jsou zdravotní rizika spojená s rychlým úbytkem váhy.

Celý článek

Lívanečky bez mouky!

21.04.2013

Máte rádi lívance a chtěli byste je zkusit trošku netradičně? Pak pro vás mám tip na 4 méně tradiční variace - s pudinkem, kokosem, banánem nebo proteinovým práškem :)

Celý článek

Celulitida a jak na ni!

22.03.2013

Celulitida je strašákem mnoha žen. Takzvaná pomerančová kůže, které se objevuje především na stehnech a zadečku. A její výskyt nemusí ovlivnit ani to, zda máme nadváhu nebo ne. I štíhlé ženy se s ní kolikrát potýkají. Pojďme se tedy podívat na pár tipů, jak proti té "mršce" bojovat :)

Celý článek

Jak získat disciplínu při hubnutí

27.02.2013

Největší chybou, které se mnoho začínajících hubnutí dopouští, je plánování velkých změn. Najednou se rozhodnete radikálně změnit svůj životní styl, na což ale vaše tělo není připravené a velice brzy může přijít selhání a sklamání sebe sama. Proto je lepší někdy postupovat po malých krůčcích postupně, tak aby si tělo na nový režim zvyklo. Ideálně se zde hodí rčení pomalu, ale jistě.

Celý článek

Müsli - které volit, pokud chcete snídat opravdu zdravě

25.01.2013

Snažíte se hubnout, jíst zdravě nebo jste se jen rozhodli, že byste si dali na snídani nějaké to müsli? Obchodní řetězce nabízejí snídaňových cereálií opravdu velké množství. Většina "běžných spotřebitelů" převážně sahá po čokoládových kuličkách, skořicových lupíncích a když už müsli, tak nejlépe zapékané. Pojďme se teď podívat na pád druhů, které neobsahují zbytečný cukr a tuk navíc, jsou zdravé a navíc skvěle chutnají :)

Celý článek

Oříšky pro zdraví

20.12.2012

Zařazujete oříšky a semínka pravidelně do svého jídelníčku? Pokud ne, tak děláte velkou chybu! Právě tyto zázračné plody jsou totiž dokonalým zdrojem zdravých tuků pro naše tělo.

Celý článek

Upečte si domácí müsli tyčinky

14.11.2012

Kdo by si někdy nekoupil v obchodě müsli tyčinku s tím, že bude „mlsat“ zdravě. Pokud chcete mlsat ale opravdu zdravě, není nadto si tyčinky upéct doma. Chutnají skvěle a není v nich žádný zbytečný cukr a tuk navíc. Dnes pro vás mám hned 2 neobvyklé a skvělé kombinace. Vždy ale můžete suroviny kombinovat dle vlastní fantazie ;)

Celý článek

Co, kdy a jak často nejlépe cvičit?

15.10.2012

S jakým cvičením nejlépe zhubnu a vytvaruju postavu? Jak často bych se měla cvičení věnovat? Je lepší cvičit ráno, odpoledne nebo raději až večer? Tyto a mnoho podobných otázek si dnes klade většina lidí, především žen, kteří se rozhodnou s cvičením začít. Jedna z prvních věcí, které pravděpodobně udělají je, že začnou hledat informace v časopisech nebo na internetu. A co zjistí? Prakticky jen to, že v tom všem mají ještě větší zmatek než na začátku…

Celý článek

fitness-girl

Stejně jako většina žen, i já se několikrát vydala na cestu za "dokonalou" postavou. A právě na této cestě jsem propadla kouzlu zdravého životního stylu a cvičení. Nedodržuji striktně všechny zásady, ale velice jsem si tento způsob života oblíbila. Ráda o něm čtu, ráda o něm píši, ráda ho praktikuji Na svém blogu se svými čtenáři sdílím nové postřehy, inspirace, zkušenosti ze světa zdravého jídla a cvičení, ale také zážitky z života obyčejné vysokoškolačky - mě

Zvol si téma, které tě zajímá

Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.